Kvalifikatsioonis sai Järvloo kirja kümnenda aja. Esimeses sõidus tuli Järvloo esimeselt ringilt 13ndana, kuid peagi heitles ta juba kaheksanda koha eest, aga siis ütles tema võistlustehnika töölepingu üles ja noormees pidi sõidu pooleli jätma. Teise sõidu avaringil tegi hea stardi saanud Järvloo väikse vea ja paljud konkurendid pääsesid mööda. Ülejäänu osa sõidust eestlasel probleeme ei olnud ja suutis end lõpuks seitsmendaks sõita.

Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Järvloole teisest sõidust saadud punktide najal 24. koht. Mõlemad sõidud ja etapi võitis juba eelmisel etapil meistriks tulnud 2014. aasta Euroopa meister Mike Van Grinsven. Harfsenis sai teise koha Joe Maessen ja kolmanda Ingo ten Vregelaar. Hollandi meistrivõistlustel järgnesid Van Grinsvenile (686 punkti) samuti Maessen (541 p) ja ten Vregelaar (525 p), 419 punkti kogunud Järvloo platseerus kuuendale kohale.

“Eilne päev algas nii, et kvalifikatsioonis sain kirja 10nda aja. Esimeses sõidus ei saanud stardist kõige paremini minema ja pidin taas üpriski tagant alustama. Poole sõidu peal olin juba kiiretele Cuiperile, Coppelmansile ja Phoelicule järgi jõudnud ning hakkasin otsima kohti, kus saaks nendest mööduda, kuid siis juhtus mu quadi mootoriga midagi ja pidin katkestama. Teise sõitu läksin varu quadil ja tegin üsna hea stardi, aga kolmandas kurvis jäin korraks kinni ja paljud said mööda. Pidin taas ränka vaeva nägema, et nendest mööduda, kuid sõitsin end siiski lõpuks 7. kohale. Ei olnud just kõige parem nädalavahetus, aga selline see motosport kord on. Vähemalt on tunne hea ja nüüd ootan juba Saksamaal toimuvat quadide Rahvuste krossi, mille sõidame tuleval nädalavahetusel,” rääkis Järvloo, kelle tiimikaaslasteks on Saksamaal Kaspar Kangur ja Martin Filatov.