Saksamaal Rudersbergis sõidetud viimase etapi esimeses sõidus oli Priit Järvloo kuues. Teises sõidus, mis katkestati suure vihmasaju tõttu, oli Järvloo koht 11.

Hooaja kokkuvõttes kuulus Priit Järvloole Euroopa meistrivõistluste neljas koht 202 punktiga. Euroopa meistriks tuli Jeremie Warnia (310p), teine Mike van Grindsven (275) ja kolmas mõned aastad tagasi Eesti meistriks tulnud Olli Koskela (224).

„See teine sõit oli ikka päris karm, mingil hetkel liikus rajal vaid neli quadi ja sõit jäeti pooleli. Hooaja endaga olen väga rahul. Eelmisel aastal olin kümnes ja sel aastal mõtlesin, et kui suudaks ületada senist eestlaste parimat tulemust quadide Euroopa MV sarjas (Sander Raigi seitsmes koht), oleks hea. Eks loomulikult natuke kripeldab see, et kolmas koht oli vahepeal ikka päris lähedal,“ võttis Priit Järvloo hooaja Euroopa meistrivõistlustel kokku.

"Kavatsen sama sarja ka uuel aastal sõita ja eks siis näeme, kuidas läheb," lisas Järvloo, kes osaleb Eesti koondise koosseisus quadracer'ite Euroopa Rahvuste krossil 12.-13. oktoobril Itaalias. Tema tiimikaaslasteks on värske Eesti meister Sten Jupaschevski ja Siim Vaide.