Haigusest tingitud pausi tõttu sai Biene enne võistlust teha vaid ühe pooletunnise sõidu- ning paar üldfüüsilist treeningut.

“Tulemus oli ootuspärane arvestades, et kümme nädalat ei saanud mingit trenni teha,” ütles Biene pärast võistlust. “Esimesel päeval hoidsin end tagasi ja ootasin, millal nii-öelda sein vastu tuleb ehk ära väsin. Laupäeval tegi sõidu raskemaks ka ligi 30-kraadine kuumus, pühapäeval oli ilm pilves ja sooja kõigest 20 kraadi. Kuid väga hullu väsimust ei tulnudki ja kuna teisel päeval oli ainult üks ring endurot, otsustasin, et täna võin ju pingutada ka.”

Esimesel päeval oli Biene lätlaste Ivo Steinbergsi ja Edgars Silinši järel E-2 klassis kolmas ja üldarvestuses viies. Teisel päeval oli ta enduro tulemusi arvestades E-2 klassi ja ka üldarvestuse kiireim. Pühapäeval sõideti ka lõpukross, kuid siin lasi Biene peale paari esimest ringi Steinbergsil ja Silinšil eest ära sõita ning hoidis kindlalt kolmandat kohta. “Väsimus oli siis juba peal, nad on nii kõvad krossimehed, ei olnud mõtet hullu panna. Pealegi läks krossis arvesse koht, mitte aeg," rääkis Biene.

Kahe päeva peale kokku sai Biene avaetapilt Madonast E-2 klassis teise ja üldarvestuses neljanda koha. “Kokkuvõttes on tunne peale võistlust hea, täpselt see, kus praegu tahaksin olla.”

Madona rada peab Biene üheks Balti riikide parimaks. “Eelmise aasta Euroopa meistrivõistluste etapiga võrreldes oli tehtud pooleldi uued katsed, üliäge rada. Seal on üsna mägine maastik ja mullane pehmepoolne pinnas — päris välismaa tunne tuli peale,” kiitis ta.

RedMoto Racing (Andres Kukk, Rene Jerbach, Priit Biene, Aare Pere, 104 punkti) sai klubide arvestuses lätlaste CEC I.S.Racingu (Ivo Steinbergs, Andris Grinfelds, Janis Rasmanis, Aleksandrs Cernagins, 107 p) järel teise koha, kolmandaks tuli tasavägises heitluses Motosports Racing Team (Läti, 102 p).

Enduro Eesti ja Balti meistrivõistluste järgmine etapp toimub 18.-19. juulil Saaremaal.