Kalmer Vaht ei teinud Pukile võidu saamist küll lihtsaks aga siiski pidi ta viimase paremust sel korral tunnistama ning leppima teise kohaga. Siim Sündema alustas päeva „katusega“ ja seda juba treeningsõidus, õnneks tegid tema mehaanikud väga tublit tööd ning auto saadi sõidukorda ning kokkuvõttes tuli kolmas koht.

Super1600 klassis sa publik olla lausa kahe „katuse“ tunnistajateks. ERK juunior Andre Teder keeras auto lausa mitu korda üle katuse. Sõitja endaga oli kõik küll korras, kuid auto tulevik on hetkel teadmata. Finaali stardis olid esimesed kolm meest Ligur, Saluri ja Kask. Arvo Kase päev algas samuti raskelt, sest treeningsõidus sõitis ta jokkeris vastu betoonpiiret ning auto tagasild sai raskeid vigastusi, mis õnneks said eelsõitudeks korrigeeritud. Finaalis läks juhtima Saluri ning esimesel ringil otsustas kohe jokkerile minna Janno Ligur, kuid sealt väljudes ei olnud masinaga enam kõik endine ning sõitja langes viimasele kohale, kuid tal õnnetus siiski finišiks tõusta viiendaks . Saluri kaldus raja keskel asetsevas kurvis teelt välja ning auto käis üle katuse, mille tagajärjel sõitu enam jätkata ei olnud võimalik. Peale neid juhtumisi võttis juhtiva positsiooni Andre Kurg, keda asus jälitama Arvo Kask. Kasel, kelle oli kohe stardis purunenud piduripedaal, purunes lõpuks ka veel päeva alguses viga saanud tagasild uuesti ning Kurge enam püüda ei õnnestunud. Finišijoone ületas esimesena siis Kurg, teisena Kask ja kolmanda kohaga üllatas ka ennast Sander Roosimaa, kes sõitis sel hooajal alles teist korda Eesti MV sarjas.

SuperCar klassis sai näha mitmel korral põnevaid hetki. Õun ja Võsa andsid kõva lahingut omavahel ning pakkusid ka kõva konkurentsi teistele neliveoliste klassi meestele. Head minekut näitasid loomulikult ka Helmet Palm ja Ruve Veski. Finaali juhtisid Palm ja Õun, kes sõitsid teisega korraliku edumaa sisse ja jätsid Obergi, Võsa ja Karjuse üksteisega võitlema. Risto Lepikul ja Sten Karuksil kahjuks auto tehniliste probleemide tõttu finaali saada ei õnnestunud. Kokkuvõttes võttis võidu Palm, tema järel sai ruudulipu Andri Õun, ning kolmanda koha võttis Ruve Veski.