Kiireimas S1 klassis võttis avasõidus võidu soomlane Ari Astedt (Husqvarna), kes edestas ratas-rattas sõidetud duellis eelmise aasta Soome meistrit Patrick Palsi (TM, Türi AMK) pooleteise ja toonast Eesti meistrit, soomlast Sami Salstolat (TM) pea viie sekundiga. EMV avaetapil Riias võidutsenud Prants Pals (TM, Türi AMK) kukkus ning langes viimaseks, kuid suutis end siiski viiendaks kergitada. Ülejäänud eestlased: Don Eric Laane (Husqvarna, RedMoto) 7., Soomes elav ja sealset klubi esindav Eero Madisson (TM) 8. ning Kenor Kotkas (TM, Carma MK) 14.

Teises sõidus sai parima stardi Patrick Pals, kuid peagi möödus temast Astedt. Eestlane nõelas peagi vastu ja asus taas liidriks ning hakkas konkurentidelt vaikselt eest ära sõitma. Kuna Astedt kukkus ja langes mõned kohad, heitlesid teise koha eest Salstola ja Prants Pals ning selle etenduse lõppvaatus saabus viimases kurvis, kus eestlane soomlasest möödus ja vend Patricku järel teise koha sai. Madisson oli seekord 7., Laane 10. ja Kotkas 13.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Patrick Pals (47 punkti), kellele järgnesid teises sõidus viienda koha saanud Astedt (41 p), Salstola (40 p) ja Prants Pals (38 p). Madisson (27 p) oli 7., Laane (25 p) 8. ja Kotkas (15 p) 14.

Open masinaklassis lõpetas Tambet Kuresoo (Kawasaki, Speedline Racing) nii mõlemad sõidud kui ka kokkuvõttes viiendana.

Sivitrans Eesti meistrivõistlused jätkuvad 10. juunil ja seda juba siis Eestis Tabasalu kardirajal.