Quad Open masinaklassis võitis avasõidu kindlalt eelmisel aastal veel väikeste Quad 200 arvestuses võistelnud Kevin Saar (Honda, Pärnu MC Catwees Honda Racing), kes edestas klubikaaslasest 2013 aasta Eesti meistrit ja möödunud aasta hõbedameest Sten Jupaschevskit pea 10 sekundiga. Kolmandaks sõitnud soomlane Lasse Ruotsalainen (Can-Am) jäi teisest kohast omakorda 6 sekundit. Teises sõidus võttis aga võidu Jupaschevski, kellest Ruotsalainen jäi 3 ja avasõidu seitsmes Martin Filatov (Honda, Kagu MK Catwees Honda Racing) 22 sekundit. Saar, kes takerdus stardikurvis kuue konkurendiga puntrasse ja langes 15-ndaks, suutis end lõpuks siiski neljandaks sõita.
Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas etapivõidu 47 punktiga Jupaschevski, teiseks tuli Saar (43 p) ja kolmandaks Ruotsalainen (42 p). Samades sõidutes osalenud amatööride parim oli kummaski sõidus Martin Adamson (Husqvarna, RedMoto Racing, 50 p), kellele järgnesid Valdur Vingisaar (Yamaha, Yamamoto RC, 38 p) ja Raido Viinapuu (Kawasaki, Kose AMK, 38 p).

Quad Hobby, Veteran ja Junior ühissõidud võitis kindlalt Armin Pokk (Kawasaki, Saaremoto), kes oli ka Hobby klassi parim. Selles arvestuses sai teise koha sõitudes kolmanda ja teise koha saanud Aigar Metting (Kawasaki, Linnamäe Krossiklubi) ning kolmandaks tuli kahe sõidu kokkuvõttes Janek Vernik (Yamaha, Motobox Racing Team), kes oli sõitudes vastavalt teine ja neljas. Juuniorite arvestus oli parim soomlane Max Karikainen ja veteranides Jaanus Heina (Suzuki).

Kõige pisemas 50cc klassis võidutses juba kvalifikatsioonis konkurentidest selgelt kiirema aja sõitnud Richard Paat (KTM, AYR Racing Team), kes võitis mõlemad võistlussõidud Romeo Pikandi (KTM, Viljandi VMK) ees. Kahe sõidu kokkuvõttes võttis avaetapilt kolmanda koha sõidud kolmanda ja neljandana lõpetanud Robin Randoja (KTM, KTM Racing Team). Sõidu ainus vapper õrnema soo esindaja, Läti tüdruk Evelina Galeja (KTM), oli kokkuvõttes üheksas.

Suuremas 65cc klassis võttis väärt etapivõidu avasõidu kolmas poiss Martin Michelis (KTM, RedMoto RC), kellele kummaski sõidus järgnes ajasõidu kiireim soomlane Sampo Rainio (KTM). Kahe sõidu kokkuvõttes sai kolmanda koha eelmise aasta 50cc klassi Eesti meistrivõistluste hõbemedalist lätlane Robert Lusis (KTM), avasõidus oli meie lõunanaaber kuues, kuid viimases kolmas.

Mini MX ja Mini MX Hobby ühissõitudes ei leidunud vastast Karl Saadile (Bucci Moto, Pärnu MC), kes võitis juba kvalifikatsiooni 3 sekundit kiirema ringiajaga, kui järgmine konkurent. Saat võitis ka mõlemad võistlussõidud ja kogus maksimaalsed 50 punkti. Kahe sõidu kokkuvõttes järgnesid talle Sasha Võsa (Pitpro, Vilandi VMK, 42 p) ja Marthi Lepik (Bucci Moto, MRC MK, 42 p). Hobby arvestuses moodustasid esikolmiku aga Hans Arvet Tilk (Bucci Moto, Märjamaa SK), lätlane Guntis Lakstigala (Bucci Moto) ja Ervin Kuris (Pitpro, Lääne MK). Selles arvestuses osalesid ka mitmed kaunima soo esindajad, kellest Kristel Raba (Pitpro, Viljandi VMK) oli 7., Marleen Valdas (Pitpro) 13. ja Kätlin Salujõe (Bucci Moto, Motoklubi K&K) 17.

MX Hobi Open klassis osutus kahe sõidu tulemusena parimaks kohaliku motoklubi esindaja Peeter Volokitin (Yamaha), kes võitis avasõidu ja oli teises teine. Teise koha sai Olari Puldre (Honda, HRC Eesti Racing Team) ja kolmanda Jens Udras (KTM, Pärnu MC). Õrnema soo esindajatest olid Kristiina Raba (Kawasaki, Viljandi VMK) 31., Johanna Saareke 34., Kadri Ehamäe (mõlemad Yamaha, Pärnu MC) 35., Birgit Lippmaa 38., soomlanna Hanna Reinola (mõlemad Yamaha) 39. ja Kaisa Mumma (Kawasaki, Pärnu MC) 40.

Quad 200 ja 100 ühissõidud võitis kindlalt suuremas klassis võistelnud Läti poiss Lauris Eizans, kellele Quad 200 arvestuses järgnesid kaasmaalane Matiss Palevics (Honda) ja Karl Kristjan Kajak (Honda, Motoklubi K&K). Hanna-Maria Tennokese (Yamaha, Motoklubi K&K) oli kokkuvõttes kuues ja Venemaa tüdruk Jaroslava Bezborodova (Yamaha) 10. Väiksemas klassis ei leidunud vastast Pärnu motoklubi sõitjale Joosep Eesmäele (Honda, Catwees Honda Racing), kes edestas kummaski sõidus oma klubikaaslast Cris Sten Kuttit. Päeva lõpuks suutis end poodiumi madalaimale astmele sõita Martten Tintso (Honda, Äksi MK), kes oli sõitudes Quad 100 arvestuses viies ja kolmas. Väike venelanna Juliana Monina (Suzuki) oli selles klassis 8.

Kõige pisemate Quad 50 masinaklassis oli kiireim Karl Robin Rillo (Apex, Motoklubi K&K), kellele järgnesid mõlemas sõidus Tanel Põdra (Apex, Pärnu MC) ja Sten Press (Cobra, Karksi Racing Team).

Täna sõidetakse Pärnus teine võistluspäev, kus võistlustulle asuvad suured soolotsiklite klassid, milles osalevad enamus Eesti parimatest, eesotsas Tanel Leoki, Gert Krestinovi, Harri Kullase ja Priit Rätsepaga. Lisaks asuvad stardijoonele ka veteranid ja külgvankrite masinaklassid.

Võistluste pidulik avamine ja võistlejate koosolek stardiväljakul toimub kell 11. Kahe sõiduvooru vahel, orienteeruvalt kell 14, toimub mees-mehe vastu sprindivõistlus ja päeva lõpus selgub ka tänavune “Pärnu Kuningas” ning mõlema minivõistluse kolmele paremale on eraldi rahalised auhinnad.

Pilet võistlusele maksab 8, õpilastele ja pensionäridele 5 eurot. Alla 140 cm lapsed pääsevad võistlust vaatama tasuta. Kõigi piletiostjate vahel loositakse välja Tallinki kruiisi neljale inimesele Rootsi.