Juba mitmendat korda Norra rajal võistlemas olnud Andri Õun sõitis teises eelsõidus välja 16. aja, mis andis nii sõitjale kui ka kogu meeskonnale juurde enesekindlust ja teadmise, et liigutakse õiges suunas.

"Kui esimeses eelsõidus kadus hea tempo paari sõiduvea tõttu ära, siis teises eelsõidus läksin peale juba tunduvalt kindlamana," kommenteeris Õun tubli saavutust. "Esimese eelsõidu eel alanud vihmasadu taandumise märke ei näidanud ja nii saingi sõita mulle sobivamal, märjal ja libedal rajal. Auto seadistus sai samuti nii märja ilma kui ka Lanke raja jaoks hästi paika ning samuti läks tunnetus iga ringiga paremaks. Vaatamata kohavõitlusele O´Donovaniga, kellele sel korral veel küll alla jäin, hoidsin tempot stardist finišini."

Pühapäevase kuiva ilmaga aga Õun enam sedavõrd kiiret kohanemist raja ja autoga ei näidanud ning kolmandast ja neljandast eelsõidust sai ta kirja 29. koha.

Teise etapi võitis rootslane Robin Larsson, teiseks jäi samuti rootslane Anton Marklund ja kolmandaks tuli norralane Alexander Hvaal. Finaalis teisena finišeerus küll ungarlane Tamas-Pal Kiss, kuid tema ajale lisati rikkumise tõttu 5 sekundit, mis jättis ta kokkuvõttes 5. kohale. FIA Euroopa meistrivõistluste sarjapunktide arvestuses on Õun teise etapi järel 31. ja Tikkerbär 34. kohal. Esikolmiku moodustavad Anton Marklund (56 punkti), Robin Larsson (44 punkti) ja Tamas-Pal Kiss (40 punkti).

Järgmise võistlusstardi teeb Ford Fiestaga sõitev Õun Eesti meistrivõistluste 3. etapil, mis toimub 17. juunil Vasalemma rallikrossirajal Harjumaal.