Viimasel võistluspäeval neljast kiiruskatsest kolm võitnud Tänak edestas lõpuks soomlast Jari Ketomaad ühe minuti ja 36 sekundiga. Samas klassis kaasa teinud Martin Kangur ja Karl Kruuda katkestasid.

Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas hoidsid lõpuni esikohta Sander Pärn ja James Morgan, kes võitsid sarja teise etapi ja on kindlad sarja liidrid. Kiiruskatse võitude eest kogusid nad üheksa lisapunkti.

Ralli viimast päeva alustas Pärn võrreldes põhikonkurent Tom Cave'iga paremini, võites katse ja edestades viienda aja saanud Cave'i 6,1 sekundiga. Sellega suurendas ta edu 33,7 sekundi peale. Kuigi Cave vähendas järgmisel katsel vahet 24,6 sekundi peale, suutsid Pärn ja Morgan edu kahe viimase katsega kasvatada ja ralli lõppedes oli see pool minutit.

Üldvõitja Ogierile (Volkswagen) järgnesid meeskonnakaaslane Andres Mikkelsen (+1.07) ja Hyundai sõitja Thierry Neuville (+2.13).

Esikolmiku järel lõpetasid soomlased Mikko Hirvonen (Ford, +2.32), Jari-Matti Latvala (Volkswagen, +2.33) ja Juho Hänninen (Hyundai, +2.49). Fordi rooli keerav Tänak oli üldarvestuses 11., kaotades võitjale 8.10-ga.