See, kas mehed jätkavad laupäeval Mehhiko MM-rallil superrally ehk Rally 2 reeglite kohaselt, selgub kui auto on jõudnud tagasi hooldusparki.

Reedesel esimesel katsel olid DMACK Drive meeskonna all sõitvad Ott ja Raigo WRC 2 kiireimad, edestades Nicolas Fuchs'i kaheksa sekundiga ja jätkasid WRC 2 klassi liidritena. Paraku lõpetas aga kolmas katse, päeva pikim 44 kilomeetrine El Chocolate eestlaste päeva Mehhiko MM-rallil kui pisut peale katse starti sõideti teelt välja. Selle tulemusel tuli alt vasak esimene ratas ja viga sai auto vasak külg.

"500 meetrit peale katse starti sõitsime rajalt välja. Hetkel ei oska põhjust öelda, tee läks künka tagant vasakule aga mina paremale. Kui jõuame tagasi servisesse, siis vaatame video üle, et aru saada kust tekkis viga. Oleme väga pettunud, et kaotasime oma ralli täiesti jabura vea tõttu," kommenteeris Ott Tänak oma pressiteenistuse vahendusel.

Viie kiiruskatse järel juhib rallit Mads Östberg vaid 3,3 sekundilise eduga Sebastien Ogieri ees. Järgnevad Mikko Hirvonen (+11,3) ja Jari-Matti Latvala (+19,2).

Katkestanud on täna favoriitidest Andreas Mikkelsen ning Tänaku konkurentidest WRC2 klassis ka Quentin Gilbert ja Nicolas Fuchs.