Kolmas võistluspäev:

Viimasel ehk 12. kiiruskatsel saab Tänak teise koha Latvala järel ja suudab üldarvestuses Campanast mööduda. 

Jari-Matti Latvala võitis ralli 49 sekundiga Sarrazini ees. Tänak kaotas minuti ja 37 sekundiga, Campana neljandana 1.45-ga.

Tänak jõuab 11. kiiruskatsel oma esimese katsevõiduni, edestades Stephane Sarrazini (Peugeot 307 WRC) 6,9 ja Jari-Matti Latvalat (Ford Fiesta WRC) 13 sekundiga.

Kokkuvõttes juhib Latvala Sarrazini ees 40,6 sekundiga, järgnevad Mini Cooper WRC-l sõitev Campana (+1.34) ja Tänak (+1.37). Eestlase võimaluse väga kõrge koha eest võidelda röövis kaheksandal kiiruskatsel juhtunud äpardus, kus tema masinal lõhkes rehv.

Teine võistluspäev:

Teise päeva lõpus tabas Tänakut 8. kiiruskatsel ebaõnn. Eestlaste Fordil lõhkes rehv ning liidrile Jari-Matti Latvalale kogunes kaotust 54,5 sekundit.

Üheksa kiiruskatse järel on Tänak langenud viiendale kohale. Latvalale järgnevad Stephane Sarrazini (+43,3) ning Pierre Campana (+1:15,0). Tänak kaotab soomlasele minut ja 50 sekundiga.

Latvala juhib üheksa kiiruskatse järel prantslase Stephane Sarrazini ees 43,3 sekundiga, prantslane Pierre Campana jääb kolmandana maha 1.15,0. Tänak on viiendal kohal, kaotades Latvalale minuti ja 50 sekundi jagu.

Tänak saab teise päeva kahel esimesel kiiruskatsel vastavalt kolmanda ja kuuenda aja ning püsib kokkuvõttes endiselt kolmandal positsioonil. Liider on Jari-Matti Latvala (Ford Fiesta WRC), kes edestab Stephane Sarrazini (Peugeot 307 WRC) 14,6 ja Tänakut 33 sekundga. Neljanda koha mees Pierre Campana (Mini Cooper WRC) on Tänakust kaheksa sekundi kaugusel.

Avapäev:

Ford Fiesta RS WRC-l kihutav Tänak hoiab Prantsuse asfaldirallil avapäeva nelja kiiruskatse järel kolmandat kohta.

Liider on kolm kiiruskatset võitnud soomlane Jari-Matti Latvala, kes edestab Stephane Sarrazini 7,2 ja Tänakut 20,4 sekundiga.