Tänak kinnitas võistlemist sotsiaalmeedias. "Mul on hea meel teatada, et tuleme Hyundaiga Eestisse tagasi," kirjutas ta Instagrami postituses.

Ralli toimub 14. novembril Rakvere lähedal asuvas Kehala autospordikompleksis.

Ralli direktori Madis Hallingu sõnul on võistluse peamiseks märksõnaks kompaktsus. „Tegemist on unikaalse võistlusformaadiga, kus lisakatsete kilometraaž jääb alla 60 ja võistlus peetakse ühepäevasena kolmes osas. Kompaktne formaat pakub sisutiheda päeva nii publikule kui ka võistlejaile. Kiiruskatseid on kavas kolm, millest igaüht läbitakse kolm korda ja see omakorda võimaldab ka pealtvaatajatel külastada kõiki kolme erinevat katset. Publikule on kõige atraktiivsem pealtvaatamise koht muidugi Kehala Ringi kompleks, kus autod on pikal distantsil hästi jälgitavad.“

Võistlusele saab registreeruda kolmes erinevas masinaklassis: WRC, R5 ja R2. Registreerumine on avatud kuni 9. novembrini ja kokku oodatakse starti 15 ekipaaži, sealjuures on võistluste juhil õigus osalejate arvu vajadusel ka suurendada. Ralli esimesele kiiruskatsele antakse start 14. novembril kell 8:43 Kehala Ringi kompleksist ning kogu päeva vältel sõidetakse kolm erinevat lisakatset kokku kolmel korral kogupikkusega 56,91 km, millest 98% on kruus ja 2% asfalt.

Kehala ralli peetakse nädal enne Belgia MM-etappi.