"Järjekordne tugev tulemus rallilt, mis oli meie jaoks väga raske," sõnas rahulolev Tänak DMACKi meeskonna pressiteate vahendusel.

"Nautisin reedet täiega - tingimused olid head ja suutsime näidata kiireid aegu, et võidelda poodiumikohtade eest," lausus Tänak ralli avapäeva kohta, mis lõpetati vaid sekundi kaugusel kolmandast kohast.

"Laupäeval oli märksa keerulisem, katsed olid kiired ning seal oli väga oluline ettevaatlik olla. Suutsime taas vigu vältida ja kokkuvõttes on olnud MM-sarjale tugev algus. DMACKi meeskond esines muljetavaldavalt, saame ainult paremaks minna," lisas Tänak optimistlikult.

Eestlased kaotasid Rootsi ralli võitnud Sebastien Ogierile (Volkswagen) minuti ja 50 sekundiga. Teise koha sai Hayden Paddon (Hyundai) ja kolmanda Tänaku endise meeskonna M-Spordi esindaja Mads Östberg. Eestlase ette neljandale kohale mahtus Andreas Mikkelsen (Volkswagen).

MM-sarja kokkuvõttes on Tänak 16 punktiga kuuendal kohal. Liider on Ogier 56 punktiga, järgnevad Mikkelsen (33), Östberg (27, Paddon (18) ja Dani Sordo (18).