Võistlustulle astuvad kõik Eesti karikasarja klassid peale SC (Super Comp) ja OL (Outlaw). Kuna tegemist on võisltuse pidamiseks turvalisema kohaga, kui äärekivide ja põrkepiiretega linnatänav, siis saavad rajale ka Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste mootorrattad.

Sellel aastal on esimest korda punktiarvestuses uus mootorratastele mõeldud võistlusklass "Bike Bracket". Selles klassis sõidetakse oma indeksi ja täpsuse peale, seega on võiduvõimalus ka ajaliselt kõige aeglasemal mootorrattal.

Korraldajad julgustavad kõiki huvilisi võistlusest osa võtma. Kui esialgu puudub arusaam klassidest ja võistlustest, võib alustuseks proovida vabaklassi RWYB, mis mõeldud puhtalt enda ja oma auto proovile panekuks.

Võistluse korraldab Rakvere auto- ja võidusõiduhuvilisi koondav klubi nimega Rakvere Street MTÜ. Väravad pealtvaatajatele avatakse kell 11. Võistlussõitude plaanitav algus on kell 12.

Võistlusele registreerimise, juhendid ja reegliraamatud leiab Eesti Autospordi Liidu kodulehelt www.autosport.ee. Üldine info võistluse kohta Facebook-ist

Et põnev võidusõit võimalikult paljude mootorispordisõpradeni jõuaks, teeb The Outdoor Broadcasting Van võistlusest täispikkuses otseülekande, mis jõuab kõigi Delfi TV vaatajateni.