Tänavuse aasta esitusi jäid varjutama kahjuks vigastused ja nii ei saanud 2010. aasta Eesti meister klassis MX1 oma hooajaga nii MM-sarjas kui Tridens Eesti meistrivõistlustel rahule jääda.

Järgnevaks kaheks aastaks sõlmis Lauri Lehtla lepingu kahe viimase aasta Eesti parima motokrossiklubiga Redmoto Honda Racing, mille värvides sõidab ta motokrossi MM-sarjas klassis MX3 kaasa kõik etapid ja osaleb Eesti meistrivõistlustel motokrossis. Kui hooaja edenedes on hoogu, kiirust ja jaksu, siis proovib Lauri mõne MX1 etapi MM-sarja raames kaasa teha, et end tõeliste maailma tippudega veidi koos näidata ja võrrelda saaks.

Lauri Lehtla: „On tõesti väga hea meel, et lõin käed Redmotoga. Mulle pakuti väga hea koostööleping ning teisest küljest teeb rõõmu kogu tiimis valitsev üksmeel ning positiivne ja sõbralik suhtumine. Honda on ka väga hea tsikkel, seega tulevad kaks järgmist aastat kindlasti toredad, tööd täis ning loodetavasti ka edukad.“

Toomas Triisa, Redmoto Honda Racing: „Sellel aastal oli Redmoto Tridens Eesti meistrivõistlustel väga tugev just MX2 klassis, kus saime kolmikvõidu. Lauri Lehtla liitumisel Redmoto Honda Racing tiimiga saame tugevust juurde MX1 klassi. Meie ühiseks sihiks meistritiitel selles klassis ja soovime olla aastal 2012 taas parim motokrossiklubi Eestis.“

Paranemine raskest õlavigastusest on läinud ootuspäraselt hästi, alates tänasest, s.o 24. nov tegeleb Lauri füsioteraapia ja taastusraviga, tõsisemat üldfüüsilist trenni alustatakse aasta lõpus, jõulude paiku. Tsikli seljas tehakse esimesed ringid mitte varem kui jaanuari teises pooles. Kuid võttes arvesse Lauri tohutut töövõimet ning kiiret taastumist, on loota, et hooaja alguses on ta juba suhteliselt korralikus vormis.