Polestar Motor Racing tiimi kuuluv Kasemets jäi viimase sõiduga rahule, kuid hooajalt tervikuna lootis esialgu enamat. „Saime hooaja keskel aru, et kolme hulka tulemine tähendaks veelgi intensiivsemat testimist ja suurema hulga inseneride omamist. Kokkuvõttes on viies koht meie võimalusi arvestades korralik tulemus," ütles Kasemets.

Altantic Championship sarja hooaja esiviisik:

1. John Edwards - 182 punkti

2. Jonathan Summerton  - 182

3. Simona De Silvestro - 176

4. Frederic Vervich - 131

5. Tõnis Kasemets - 103

36. hooaega tegutsev sari sai tänavu läbi aegade noorima võitja. Esikoha pälvis kõigest 18-aastane John Edwards, kes võitis neli etappi ja oli neljal etapil teine. Varem kuulus noorima võitja au Michael Andretti´le.

Viimasele etapile liidrina vastu läinud Simona De Silvestro tegi finaaletapi esimesel ringil avarii soomlase Markus Niemelaga, mis maksis suure tõenäosusega üldvõidu. Niemela sai hiljem kohtunike käest karistada. Kolmanda finišijoone ületanud Niemela taandati kaks kohta tahapoole.

Vaata kokkupõrget Atlantic sarja finaaletapilt, mis jättis naisterahva sarja üldvõiduta!

Atlantic Championship sarjas on sõitnud endised ja praegused Indy Car piloodid nagu Bobby Rahal, Danny Sullivan, Michael Andretti, Jimmy Vasser, Danica Patrick, Dan Wheldon, Graham Rahal ja Raphael Matos. Samas sarjas on oma karjääri alustanud F1 legendid nagu Gilles Villeneuve, Jacques Villeneuve ja Keke Rosberg.