MX Open masinaklassis heitlesid kahes esimeses sõidus esikohale Priit Räsep (Honda, PMC Addinol Honda Racing) ja Gert Krestinov (Honda, Motoextreme). Avasõidus pääses alguses ette Andero Lusbo (Yamaha, Kagu MK), kuid peagi möödusid temast Rätsep ja Krestinov, kes sõitsid väikese vahega lõpuni. Lõpujoonel edestas Rätsep Krestinovit sekundiga, Lusbo jäi võitjast juba üle poole minuti.

Järgmistena sõideti lühemad sprindisõidud ja seal võitis ka Lusbo teise stardi, kuid pidi taas peagi liidrikoha loovutama, aga seekord Krestinovile, kes ka sõidu kindlalt võitis. Tagasihoidliku alguse teinud Rätsep suutis end esikuuiku piirimailt teisesks sõita ja jäi Kresinovile alla kahe sekundiga, Lusbo kaotas Rätsepale omakorda 15 sekundit.

Päeva viimases sõidus võttis stardivõidu taas Lusbo, kellele järgnes Krestinov, kes ka liidriks tõusis, kuid tsikli probleemide tõttu kaotas ta oma koha Lusbole, kes ka sõidu võitis. Rätsepa start aga ebaõnnestus täielikult, kui ta alguses suretas kohe stardipuu langedes tsikli välja ning seejärel sõitis kokku soomlase Valtteri Maliniga (KTM). Meeletut tempot tehes suutis Rätsep aga esiduole kõvasti lähemale tulla, kuid päris löögiulatusse ta siiski ei jõudnud ja pidi kolmanda kohaga leppima.

Kolme sõidu tulemusena võitis tänavuse Mulgikrossi Krestinov (69 p), teine oli Rätsep (67 p) ja kolmas Lusbo (65 p). Kusjuures need kolm noort meest moodustasid poodiumi ka aastal 2015 ja seda ka samas järjestuses.

MX2 klassis oli klass omaette Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK). Avasõidus sai küll stardivõidu Leoki klubikaaslane Jan Jakobson (Kawasaki), kuid peagi haaras Leok esikoha ja võttis kindla võidu. Jakobsoni järel sõitis end kolmandaks lätlane Kristers Drevinskis (KTM).

Teises sõidus võttis Leok juhtohjad juba stardist ning kihutas ka esimesena ruudulise lipu alt läbi. Seekord oli teine Drevinskis ja kolmas Jakobson ning ka päeva viimases sõidus järgnesid juba stardist esimeseks tõusnud ning sõidu võitnud Leokile Drevinskis ja Jakobson.

Kolme sõidu tulemusena oli seega esikolmik Leok (75 p), Drevinskis (64 p) ja Jakobson (60 p).

85cc masinaklassis käis heitlus esikohale eestlase Romeo Karu (KTM, KTM Racing Estonia) ja soomlase Sampo Rainio (KTM) vahel. Kui avasõidus suutis Karu end kolmandalt kohalt Rainio ja tema kaasmaalase Kasper Kangasniemi (KTM) ees esimeseks sõita, siis teises sõidus kehva stardi teinud eestlane teisest kohast enamat ei suutnud ning Rainio sai sõiduvõidu.

Otsustavas sõidus pääses Rainio küll stardist ette, kuid tema järel sõitnud Karu suutis oma paremuse maksma panna ja võttis soomlase ees väärt võidu. Kolmandaks sõitis end sarnaselt kahele esimesele sõidule Kangasniemi.

Kokkuvõttes võitis seega Mulgikrossi Karu (72 p), kellele järgnesid Rainio (69 p) ja Kangasniemi (60 p).

65cc masinaklassis võidutses kahe sõidu kokkuvõttes Joosep Pärn (KTM, Pärnu MK), kes lõpetas avasõidu lätlase Janis Kubulinsi (Husqvarna) järel teisena ning võitis teise sõidu. Teiseks tuli Richard Paat (KTM, AYR Racing team), kes oli sõitudes viies ja teine ning poodiumi madalaimale astmele tõusis võidukihutamised neljanda ja kolmandana lõpetanud soomlane Eelis Viemerö (KTM).

Kõige väiksematel tsiklitel masinaklassis 50cc võidutses Läti poiss Ricards Alens Galcins (KTM), kes edestas kummaski sõidus kaasmaalast Jekabs Kubulinsi (KTM) ja Enriko Peilmani (KTM).