Tema kaardilugeja Silver Kütt viidi haiglasse, sest tema käsi ja selg said põrutada.

"Juhiga midagi ei juhtunud," teatas ralli pressiülem Rein Luik Delfi Spordile. "Üsna tavaline õnnetus ja õnneks ka õnnelik. Ka kaardilugeja on tervise juures, aga igaks juhuks viidi ikka haiglasse uuringutele. Võistlus jätkub."

Silver Kütt sõnas pärast uuringuid: "Küünarnukk ja selg olid oli pärast avariid veidi valusad, aga haiglas tehtud pildid midagi tõsist ei näidanud. Tegemist oli ainult põrutusega."

Ralli võitis Georg Gross

Eesti meistrivõistluste eelviimase etapi, SEB Mulgi ralli võitsid Georg Gross - Raigo Mõlder. Ford Focus WRC autol sõitnud rallipaar võitis kõik kümme sõidetud ja teise koha saavutanud N-rühma parimaid Egon Kauri - Erik Lepiksoni edestati ligi kahe minutiga.

Georg Gross: "Liigseid riske ei tahtnud võtta, aga tagasi ka midagi hoidnud. Autoga olen juba päris kohanenud ja oma sõiduga võib igati rahule jääda."

Eriti tihedaks kujunes heitlus N-rühma võidule, sest esimese päeva järel selles klassis juhtinud Kert Uus pidi leppima alles kolmanda kohaga. Temast möödusid nii Egon Kaur kui ka Priit Saluri. Lõpuks jäi peale Kaur, kes edestas Salurit 13,2 sekundiga. Kert Uus kaotas omakorda Salurile 3,4 sekundiga. Saluri ja Uusi vahele mahtus veel Subaru Impreza WRC autol sõitnud soomlane Saku Vierimaa, kes kaotas üldarvestuses kolmanda koha heitluse Salurile vaid 0,3 sekundiga. Põnevust lisas ka äärmiselt pingeline seis meistrivõistluste N-rühma punktitabelis. Enne viimast etappi, mis toimub kolme nädala pärast Saaremaal, tõusis meistrivõistluste liidriks Saluri, kes juhib Ott Tänaku ees vaid ühe punktiga. Kolme punktiga jääb maha Kaur.

Egon Kaur: "Heitlus oli päris põnev ja tagasi hoida ei saanud kuskil. Viimasel katsel sõitsime juba kindla peale, sest vahe oli juba Saluriga piisavalt suur. Saaremaale läheme kindlasti heitlema meistritiitli pärast."

Priit Saluri: "Viimasel katsel läks heitlus üldarvestuse kolmanda koha pärast tõsiseks, sest Vierimaa üritas kõvasti. Ise üritasime erilisi riske mitte võtta. Õnneks jäime siiski peale. Esimest korda sõitsin koos uue kaardilugeja, aga koostöö Olaf Suuderiga sujus väga hästi. Saaremaale läheme sõitma oma sõitu ja siis vaatame, mis on tulemus. Ega Tänakut tema kodurallil on ikka väga raske võita."

N-rühma punktiseis enne viimast etappi: 1. Priit Saluri 46, 2. Ott Tänak 45, 3. Egon Kaur 43, 4. Kert Uus 35.

A-rühmas saavutas SEB Mulgi rallil kolmanda koha ja kindlustas sellega ka meistritiitli selles klassis Marko Kasepõld. Heitlust hõbemedalile jätkavad Saaremaal Alo Hintser ja Georg Gross.

Marko Kasepõld: "Ega ma hooaja alguses ei mõelnud üldse meistritiitlile. Aga iga võistlusega muutusin aina kindlamaks ja kolme etapi järel avastasin, et on võimalus heidelda tiitli pärast. Täna oligi seetõttu raske sõita, et hakkasin kohati mõtlema tiitlivõiduks vajalikele punktidele ja need mõtted kippusid segama. Aga nüüd on väga hea tunne."

Meister selgus ka kaheveoliste autode arvestuses, sest SEB Mulgi rallil lisas oma kontole võidupunktid Kaspar Koitla ja see tähendas, et võistlusel teise koha saavutanud Priit Ollinol pole ka enam teoreetiliselt võimalik Koitlale punktitabelis järele jõuda.

Kaspar Koitla: "Hommiku poole oli heitlus Margus Kanguriga päris põnev, aga tema katkestamise järel pinge veidi langes. Meistritiitli kindlustamine pakub muidugi rõõmu. Nüüd tahaks ka Venemaa meistritiitli veel ära võita."

Meistrivõistluste viimane etapp, Saaremaa ralli toimub kolme nädala pärast, 9. ja 10 oktoobril.