Olerex Mulgi ralli stardirivi avavad kaks WRC-autot ja esimese numbri all stardib reede õhtupoolikul Viljandi keskväljakult Ford Focus WRC autol Georg Gross. Eestlasele hakkab võistlusel konkurentsi pakkuma soomlane Jukka Hiltunen, kes osaleb samuti Ford Focus WRC roolis.

Eriti põnevat lahingut on aga oodata N-rühmas, kus esimesena WRC-autode järel stardib Ott Tänak. Temale pakuvad konkurentsi meistrivõistluste arvestuses liidrikohal olev Margus Remmak ja teist kohta hoidev Egon Kaur. Nemad kolmekesi jagavad tänavu ka tõenäoliselt meistrimedalid selles klassis. Aga kaarte võivad N-rühmas segada ka Raul Jeets, Priit Saluri, Aigar Pärs, soomlane Axel Lindholm jpt. Üldse on stardinimekirjas 67 meeskonda.

Olerex Mulgi rallile antakse start reedel, 17. septembril kell 18.40 Viljandi keskväljakult ja samal õhtul on kavas ka kaks kiiruskatset. Laupäeval on kavas veel 7 kiiruskatset ja võistluse finišisse Viljandi keskväljakul oodatakse esimest võistlejat õhtul kell 18.15.

Ralli on pealvaatajatele tasuline. Olerexi tanklates on müügil 2 päeva käepaelad hinnaga 50 krooni ja komplekt pealtvaataja kava + käepael hinnaga 75 krooni. Üksikpääsmed hinnaga 25 krooni on müügil kiiruskatsetel kohapeal