“Tegemist oli minu jaoks hooaja esimese võistlusega, mistõttu on tulemus märkimisväärne. Nädalavahetuse jooksul toimus kaks võistlussõitu – esimeses sõidus laupäeval ei õnnestunud mul head tulemust näidata ning jäin naiste arvestuses kuuendaks. Pühapäevane võistlussõit toimus paduvihmas, mis oli väga ohtlik - palju kukkumisi ning nähtavus nullilähedane. Õnneks sain sõidurütmi kiiresti kätte, mis aitas mul paremusjärjestuses tõusta ning lõpetada poodiumil. Kuid lisaks naiste arvestusele on minu jaoks oluline ka üldarvestus meestega, kus õnnestus samuti head tulemust näidata,” kommenteeris Kovalenko.

“Üks olulisemaid momente nädalavahetuse jooksul oli muidugi uue tiimi professionaalsus. Olen sellest hooajast liitunud Itaalia MotoXracing tiimiga. Nende kogemus ja pädevus annab võimaluse kiireks arenguks ja kasvuks kõrgemale tasemele. Seda oli näha juba nädalavahetusel, kus kogu tiim töötas selle kallal, et saada mu ratas võimalikult heasse seadesse ning jagasid mulle näpunäiteid, kus ja mille arvelt saaksin oma ringiaegasid parandada,” lisab Kovalenko. “Ühtlasi olen pikendanud koostöölepingut Alexelaga, tänu millele saan sel hooajal kõik etapid kaasa teha,” lisas Kovalenko.

Kovalenko võistleb käesoleval hooajal Itaalia MotoXracing tiimi all.

Kovalenko on andnud oma jah-sõna ka 30. juunil Tallinna Lauluväljakul toimuvaks rallipäevaks, mille peakangelaseks on Ott Tänak. Ürituse korraldab Ekspress Meedia ja pileteid saab osta SIIT.