Superbike klassis õnnestus eestlastel võtta kolmikvõit, kuigi kohal oli ka kiireid soomlasi. Teise koha saanud Kalev Teesalut (Redmoto Honda Racing) edestas Velt 15,8 sekundiga. Teesalu omakorda edestas kolmanda koha saanud Toomas Tomsonit (Motodepoo Team Green) 0,4 ja neljandaks jäänud Miitri Suhoneni 0,9 sekundiga.

Pingeline oli ka Superstock 600 klassi võistlussõit. Võidu saanud Martin Pärtelpoeg edestas soomlast Sami Pennat 0,3 sekundiga, kolmas olnud Kristian Beljajev kaotas võitjale 2,2 sekundit. Neljas ja viies koht kuulusid meie motoringraja nooremale seltskonnale, Endri Piirsalule ja Hannes Soomerile. Kolmas klass, kus sõideti EMV punktidele oli külgvankrid ja siin läks võit Soome, Petri Makkulale ja Timo Karttialale, teised Eero Pärm ja Peeter Küüt ning kolmandad Markku Artiola ja Joonas Salu.

Tänavused esimesed karikasarja punktid jagati välja klassides Rookie 1000, Rookie 600 ja Biker24 C-klass. Rookie 1000 võitjaks tuli Mika Hautala, teine Vladimir Abol ja kolmas Arti Prees. Rookie 600 klassis sai etapivõidu Henry Junkkarinen Kirsi Kainulaineni ja Egon Petersoni ees. Biker24 C-klassis aga oli kiireim Madis Vestel, teine Ermo Maanlaht ja kolmas Ardo Seepter.