MX1 klassis jahtis oma elu esimest täiskasvanute meisitritiitlit Gert Krestinov, kes on üks kolmest mehest, kes tänavu ka motokrossi maailmameistrivõistlustel klassis MX1 osaleb. Vaatamata sellele, et Krestinov Soomes, MX3 maailmameistrivõistluste etapil põlve vigastas, suutis noormees siiski mõlemad sõidud võita ja sellega endale tänavuse meistritiitli kindlustada. Mõlema sõidu teise koha sai Tihemetsas Martin Leok. Meistrivõistluste teise koha kindlustas endale klassis MX1 Lauri Lehtla, kes kogus Tihemetsas piisavalt punkte, et hooaja kokkuvõttes 12 punktiga edestada pronksi saanud Toomas Triisat, kes omakorda edestas kolme punktiga Jaanus Kovalit. Eelmise aasta meister Tanel Leok piirdus sel aastal ühe etapiga, kus ta mõlemad sõidud võitis ja see andis talle hooaja kokkuvõttes 11.koha.

MX2 klassis tuli Eesti meistriks Rannar Uusna, kes oli Tihemetsas sõitudes vastavalt neljas ja teine. Tänavune hõbe läks selles klassis Kristjan Rätsepale, kelle lootused tiitlile kustusid esimese sõidu katkestamise järel. Pronks kuulus Andero Lusbole. Tihemetsa etapi mõlemad sõidud võitis Harri Kullas, kes oli kahe viimase etapi maksimumpunktidega hooaja kokkuvõttes viies.

Seeniorite arvestuses oli hooaja kokkuvõttes võrdne arv punkte Reio Engmanil ja Jüri Makarovil. Määravaks sai esimeste kohtade arv, kus selgelt oli parem avaetapi vahele jätnud Engman. Ülejäänud kolmel etapil oli Engman kiireim ja Makarov sai nendelt etappidelt teise koha punktid. Ka kolmanda koha osas läks sõitude tulemuste lugemiseks, kui Tõnu Lillel ja Lembit Nõlvakul oli võrdne arv punkte. Siin sai määrvaks kolmandate kohtade arv, Lillel oli hooaja jooksul neid kolm ja Nõlvakul kaks, seega pronks Tõnu Lillele.