Laupäeval selguvad tiitlivõitjad sellistes klassides nagu MX1, MX2, MX2 jun, Seeniorid ja Mini MX.

MX1 klassis on seis ülipõnev, Juss Laansoo (KTM, AKR KTM Racing) vähendas eelviimase etapiga jõuliselt vahet Indrek Mägiga (Kawasaki, Saku MK), kes nüüd liidrikohal olles edestab Laansood napi nelja punktiga. Kolmandal kohal olev Jüri Triisa (Honda, RedMoto Honda Racing) kaotab Mägile 24 punktiga ja edestab neljandal kohal olevat Heido Havamit (KTM, AKR KTM Racing) omakorda samuti 24 punktiga. Põnevust sõitudele lisavad nii Lauri Lehtla (Honda, RedMoto Honda Racing) kui Gert Krestinov (Route 77 MVR-D Honda), Lehtla tegi väga korraliku esituse eelviimasel etapil, kui oli peale vigastuspausi rajale tagasi tulles teine ja Krestinovile on see üldse esimene start tänavuses meistrisarjas. Hooaja kokkuvõttes nemad kõrgetele kohtadele ei kandideeri kuid võivad Narvas kaarte segada korralikult.

MX2 klassis on liidrikohal Priit Rätsep (KTM, KTM Racing Team), kelle edu teisel kohal oleva Andre Park’i (Honda RedMoto Honda Racing) ees on 25 punkti. Kolmandal kohal olev Erki Kahro (Yamaha, Yamamoto RC) kaotab teisele kohale vaid seitsme punktiga.

MX2 juunior klassis on Rain Koch (KTM, Jakoch Racing) võitnud kõik selle hooaja sõidud. Tema edu lähima jälitaja, Narvas kodupubliku ees kihutava Aleksei Vinogradovi (KTM, Energia SK) ees on 38 punkti ja täpselt sama palju punkte on Kert Pääbol (Yamaha, Lääne MK).

Seeniorite klassis on teinud ilusa hooaja valitsev Eesti meister Reio Engman (Yamaha, Lääne MK), kes on vaid korra jäänud etapivõiduta. Teisel kohal olev Aivo Rabbi (Yamaha, Paikuse MK) kaotab talle 37 punktiga ja edestab omakorda kolmandal kohal olevat Rene Jõgimaad (Honda, RedMoto Honda Racing) 13 punktiga.

Mini MX klassis on seis meistrid selgitavates klassides üks põnevamaid. Etapi-ja sõiduvõitjaid on läbi hooaja olnud mitmeid ja tiitli osas võivad matemaatiliselt kaasa rääkida tervelt kaheksa sõitjat. Kõige suuremad võimalused on siiski esikolmiku sõitjatel, Marko Lepiku (Pitpro, Mini RC) edu teisel kohal oleva Joonas Heina (Bucci Moto, BucciMoto Estonia) ees on viis punkti ja kolmandal kohal oleva Erik Pirni (Pitster Pro, Mini RC) ees kaheksa punkti.

Meistrisarja punkte püüavad Narvas veel Hartwall Jaffa noorteklassid 65cc ja 85cc, kelle hooaeg lõppeb 13. oktoobril Lange krossirajal sõidetaval heategevuslikul motokrossil Tanel Leok ja sõbrad, mis on viimaseks etapiks ka 50cc klassile. 65cc ja 85cc klassidele on enne seda aga veel üks etapp, seda 7. oktoobril MMM’i raames. Karikasarja punkte püüavad aga Narvas hobiklassid MX B, MX C ja Mini MX hobi.

Võistlusstartide algus laupäeval, 15. septembril on kell 11.50, viimane start antakse kell 17.00. Pilet võistlusele maksab 5 eurot ja allameetrimehed saavad sisse tasuta.