Top Fuel Super Twin nitrometaanil töötav mootorratas on võimeline veerandmiilisel distantsil saavutama kiiruse üle 380 kilomeetri tunnis. Võistlusmaa läbib tsikkel vähem kui 7 sekundiga, sealjuures nullist sajani jõudmiseks kulub vähem kui sekund.

Motoexotika 2016
  • 11 – 13 märts
  • AS Tartu Näitused kolmes messihallis
  • 51 eksponenti
Motomessil on esindatud kõik, mis vähegi mototeemaga seotud — uus mototehnika, retrohõngulised mootorrattad ning projektirattad, motovarustus ning kõik muu valdkonda kuuluv, alates motomatkamisest kuni motoklubide ja motospordini välja. Messil on väljas ka mototarvikute ja teemakohase riietuse müüjad.

Tänavu on rõhk elustiilil

Igal aastal on Motoexotika raskuskese olnud pisut erinev. Tänavu pannakse erilist rõhku elustiilile — messil on kohal Eesti suuremate motofestivalide ja kokkutulekute korraldajad, motospordi eestvedajad ning tsiklite restaureerimise ja ümberehitamisega tegelevad ettevõtted, et kõik huvilised saaksid enne hooaja algust infot ning sündmustel osalemise kokkuleppeid sõlmida.

Motoexotikal on korraldaja sõnul kanda ka motopisiku levitamise roll. Kohal on mitu suurt autokooli, kes tutvustavad võimalusi A-kategooria lubade tegemiseks. Samuti näidatakse lapsevanematele, millised võimalused on 5-8-aastastel lastel turvaliselt motospordi harrastamiseks.

Hoolimata Eesti väiksusest leidub siin hulgaliselt entusiaste ning ettevõtteid, kes tegelevad tsiklite taastamise ja ümberehitamisega ning neid meeleldi ka messil näitavad.

Motoexotika on avatud pühapäevani. Lisa loe SIIT

Jaga
Kommentaarid