Laupäeval pidi Kahro mootori purunemise tõttu mx2 klassis loovutama sarja liidrikoha. Nüüd on Kahro sarja üldarvestuses teine, kaotades hetke liidrile Miika Oinonenile 15 punktiga.

"Läksin Soome eesmärgiga püsida liidrikohal ja suurendada punktiedu teise koha ees. Kahjuks teises sõidus purunes prooviringil mootor ja sain punktitabelisse nulli, millega langesin sarjas teiseks. Kui tehnika rohkem alt ei vea, siis usun, et suudan järele jäänud paari etapiga taas liidriks tõusta ja tulla siiski Soome meistriks."

Pühapäevaks õnnestus Kahrol laenata Soomest tsikkel, millega startida mx1 klassis. Selles masinaklassis oli Kahro mõlemas sõidus kolmas. Etapi kokkuvõttes Kahrole kolmas koht Erikssoni ja Söderbergi järel. Mx1 klassi sarja üldarvestuses kuulub Kahrole kolmas koht, teisel kohal asuvast Rouhiaisest lahutab Kahrot pärast seda etappi vaid neli punkti.

"Olen väga õnnelik, et sain pühapäeval mx1 klassis siiski startida. Sain mõlemas sõidus stardist minema kuskil 6-7-ndana. Esimeses sõidus oli rada palju kastetud ja libe, kolmandaks tõusmine nendes oludes võttis palju aega ja kaks esimest pääsesid püüdmatusse kaugusesse. Teises sõidus suutsin pärast kolmandaks tõusmist püüda kinni ka Söderbergi ning suruda teda mõnda aega, siis aga paar ringi enne lõppu kadusid tagapidurid ja pidin leppima kolmanda kohaga. Etapiga jäin rahule, täitsin põhieesmärgi olla mõlemas sõidus parem sarja teisel kohal olevast Rouhiaisest, nüüd lahutab mind sarja mx1 klassi teisest kohast vaid neli punkti."