125cc masinaklassis läks kõige paremini Sahkar Racing sõitjal Hardi Roosiorul (KTM), kes lõpetas esimese sõidu kuuendana ja teise üheksandana ning sai kahe sõidu kokkuvõttes 27 punktiga kuuenda koha. Klassi teine eestlane Robert Saun (KTM) oli avasõidus 35. ja teises 31., mis andis talle 2 punktiga 32. koha. 125cc esikolmiku moodustasid hispaanlane Jorge Prado Garcia (47 p), inglane Conrad Mewse (43 p) ja belglane Cyril Genot (40 p).

"Esimene sõit ei saand alguses vedama hästi, aga suutsin end siiski kuuendaks sõita. Teises sõidus hakkas süda kuskil kolmandal ringlil puperdama ja järgmisel ringil kukkusin ning langesin 22-le kohale. Õnneks kogusin end ja sõitsin lõpuks üheksandaks," võttis oma tööpäeva kokku Roosiorg.

85cc masinaklassis oli Egert Pihlak (KTM) esimeses sõidus 20. ja teises 34., mille tulemusena kogus ta 2 punkti ja oli 35. Allar Pent (KTM), kes eelmisel aastal sai Hollandi meistrivõistlustel 65cc klassis hõbemedali, piirdus veel harjumatus suuremas klassis kvalifikatsioonis 58 osaleja seas 43. ringiajaga ning seekord 40 kiirema sekka finaalidesse ei pääsenud. Klassi esikolmikusse sõitsid end hollandlane Rick Elzinga (47 p), taanlane Mikkel Ringfeldt Haarup (41 p) ja võitja kaasmaalane Loeka Thonies (40 p).

MX2 klassis piirdus Jan Jakobson (Kawasaki) kvalifikatsioonis 44. ajaga ning finaalidesse ei saanud.

Hollandi meistrivõistluste teine etapp sõidetakse 29. märtsil Halle krossirajal.