Korraldajad olid ette valmistanud hea talvise raja, kus kokku käis rajal 20 võidusõitjat.

Kõige tihedam oli konkurents võimsaimas, Division 1 klassis, kus finaalis oli stardis 7 võidusõitjat. Kuna selles klassis, kus tegijateks on võimsad, kaheliitriste turbomootoritega neliveolised autod, on viimastel osalejaid vähe olnud, siis on säärane osalejate arv väga positiivne üllatus.

Kuueringilise finaali esikoha eest heitlesid peaasjalikult kaks meest, oma teist rallikrossi sõitev Erki Koldits (Subaru Impreza) ja oma esimest rallikrossi sõitev Pait Reiman (Mitsubishi Lancer EVO 6). Koldits sai paremini stardist minema, kuid Reimani möödumiskatsed kandsid vilja ja nii sai Reiman oma elu esimesel rallikrossil kirja kohe etapivõidu.  Erki Koldits teine ja avaetapi võitnud Denes Truu (Peugeot 206) kolmas. Meistrivõistluste arvestuses juhib peale kahte etappi Denes Truu Erki
Kolditsa ja Ivar Koppeli ees.

Klassis ERC 2000 jätkas heas hoos avaetapi võitnud Sten Oja (Lada Samara), kes ka finaalis avaringil peale Kalmer Vahtist (Lada 2101) möödumist liidriks asus ja seal lõpuni püsis, saades teise tänavuse etapivõidu. Kalmer Vaht hoidis oma teist kohta lõpuni, kolmanda koha sai selles klassis Arvo Kask(VW Golf). Sten Oja on meistrivõistluste liider, Arvo Kask teisel kohal.

ERC Standard klassis sai stardist kõige paremini minema eelmise aasta noortemeister Andre Kurg (Lada Samara), kuid konkurendid teda sellele kohale ei jätnud. Esmalt möödus temast Janno Õis (Honda Civic), kes sai Missost kirja oma teise etapivõidu, põnevas heitluses teisele kohale suutis Kurge edestada ka Sander Palmiste (VW Golf), kes lõpetas sõidu teisena, Kurg pidi leppima kolmanda kohaga. Selle klassi tabeliliider on Janno Õis, teisel kohal on Sander Palmiste, kellel on napp, ühepunktiline edu Andre Kure ees.

Noorteklassis sai Misso etapilt võidu Alvar Kuusik (VW Golf), kellele on see samuti hooaja teiseks võiduks, teine koht Janno Ligurile (Lada Samara) ja kolmas oli Enar-Klaus Kunman (VW Golf), sama järjestus on selles klassis ka meistrivõistluste arvestuses peale kahte sõidetud etappi.

US Parts-Gulf Eesti rallikrossi meistrisari jätkub 8. mail Laitse Rally Park'i rajal.