ttevalmistused Prantsusmaa ralliks algasid juba kodus, kus Miko nagu tavaliselt tutvus eelseisva võistluse kiiruskatsetega kõikvõimalike varasemate võistluste videote vahendusel.
"Prantsusmaa kiiruskatsed tunduvad veidi siledamad ja veidi paremas korras olevat," kommenteeris Miko. "Enne kui kõigi katsetega koha peal tutvunud pole, on muidugi raske päris täpselt võrrelda, aga tundub, et teekate ei vaheldu nii suurel määral kui seda oli Saksamaal. Teed on siledamad ega pole nii auklikud ja seetõttu ehk lõhuvad ka rehve vähem."

Kogu WRC Academy sarja noorima sõitjana on Miko-Ove Niinemäele loomulikult suureks väljakutseks kihutada võidu endast neli-viis aastat vanemate ja palju kogenumate sõitjatega. Aga vähehaaval kogemustepagas täieneb ja nii on ka eelseisvale võistlusele juba sellevõrra kergem vastu minna, et Saksamaa ralli järel esimesed kogemused asfaldilt juba olemas.

"Loomulikult on Saksamaa etapi järel Prantsusmaale selle võrra juba kergem startida," nendib Miko. "Nüüd ma juba tean, mida autolt oodata ja mida endalt oodata. Saan juba palju rohkem aru, kuidas auto asfaldil käitub ning seetõttu on eesmärke seada lihtsam. Igatahes on palju julgem tunne ja kindlasti üritame ka paremat tulemust välja sõita."

Nelja seni sõidetud etapi järel hoiab Miko-Ove Niinemäe WRC Academy sarja punktitabelis 10 punktiga 13. kohta. Punktikohtadele on ta sõitnud Sardiinia ja Soome MM-rallidel.
Prantsusmaa ralli sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Alsace'i ehk saksapäraselt Elsassi piirkonnas. WRC Academy sõitjatele lõpeb võistlus laupäeva õhtul.