65cc klassis saavutas esimeses sõidus avaetapil võidutsenud Romeo Pikand venelase Semen Rybakovi järel ning lätlase Janis Martins Reisulise ees teise koha. Richard Paat oli selles sõidus 8., Gregor Kuusk 9., Mark Peterson 14., Karl Hunt 28. ja Karl Teesalu 29.

Teises sõidus võitis taas Rybakov, kellele järgnesid Reisulis ja tolle kaasmaalane Tomass Saicans, eestlaste parima tulemuse eest vastutas siin sõidus neljanda koha saanud Paat. Peterson oli seekord 17., Kuusk 18., Hunt 27. ja Teesalu 29. Pikandi sõit lõppes kahjuks kolmanda koha pealt tehnilise probleemi tõttu.

Kahe sõidu kokkuvõttes moodustasid poodiumi Rybakov, Reisulis ning sõidud 4. ja 5. kohal lõpetanud Mikolaj Stasiak Poolast. Paat oli meie omadest parimana 4., Pikandile kuulus 10. koht, Kuusk oli 13., Peterson 17., Hunt 29. ja Teesalu 31.

Masinaklassis 85cc lõpetas avasõidu parima eestlasena Mikk Martin Lõhmus, kes sai 4. koha. Romeo Karu oli 9., Tristan Uiga 11., stardi võitnud, kuid seejärel liidrikohalt kukkunud ja viimaseks langenud Martin Michelis 13., Mikk Kallion 18. ja Hugo Nork 28. Teises sõidus lõpetas esikolmikus kolmanda koha saanud Michelis, Lõhmus oli taas 4., Lõhmus 5., Karu 6., Kallion 15., Uiga 16. ja Nork 23.
Kokkuvõttes kuulus Lõhmusele lätlaste Edvards Bidzansi ja Karlis Alberts Reisulise järel kolmas koht. Michelis oli 7., Karu 8., Uiga 13., Kallion 16. ja Nork 26.

Kirde regiooni viimane etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Poolas Strykow, peale mida selguvad parimad, kes pääsevad Euroopa meistrivõistluste finaali, mis peetakse 21.-22. juulil Tšehhis Loketis peetava MM-etapi raames.