Sari kannab tänavu ametlikult nimetust NEZ North European Endurance Cup (FIA Põhja-Euroopa tsooni kestvussõidu karikavõistlused) ehk lühidalt NEZ Endurance.

Avaetapp peetakse tavakohaselt Riias Bikernieki ringrajal. Maaten võistleb tänavu Läti tiimi Flash Racing värvides Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeo roolis koos lätlaste Artūrs ja Vilnis Batraksiga. Auto ja sõitjate võimalusi arvestades on ainult üks eesmärk - meistritiitel. Auto on kiire ja esimene test kahe kahe nädala eest läks küll korda, kuid seadistusi päris paika veel ei saadud.

Riias toimuvad reedel vabatreeningud, laupäeva hommikul kell 9.20 kuni 9.50 toimub kvalifikatsioon ning kell 14 antakse kuuetunnise võistlussõidu start. Finišilipp langeb kell 20.00.

Mikk Maaten: „Kui eelmisel aastal võistlesime nii oma klassi kui ka absoluutarvestuse esikoha pärast, siis tänavu sihime ainult üldvõitu. Kõige ohtlikum konkurent paistab olevat Leedu Circle K tiimi Porsche. Meie Lamborghini on küll väga kiire, aga samas on ka kütusekulu suur ja kuue tunni sõidus võib kõike juhtuda.“

NEZ Endurance on kereautode kestvussõidu sari, mis koosneb neljast etapist, igaüks kestvusega kuus tundi.