Üldvõidu nimel on kindlasti üks suurimaid soosikuid Georg Gross, kes tuleb starti Ford Focus WRC autoga. auto24 Rally Estonial lõppes tema ja Raigo Mõlderi sõit kahjuks väljasõiduga, kuid senise hetkeni näitas Rakvere rallimees väga head kiirust. „Auto on korda tehtud, nädal varem proovime Kehala rallisprindil kas kõik toimib nii nagu peab ja tahan kindlasti Lõuna-Eesti rallil stardis olla,“ ütles Georg Gross.

N-rühmas on konkurents olnud väga tihe ja nii ei saa keegi endale lubada etapi vahelejätmist. Lõuna-Eesti ralli pressiteenistusele on oma osalemist kinnitanud nii Kaspar Koitla, Janis Vorobjovs, Sander Pärn, Raul Jeets kui Rainer Aus, kes juba Viru rallil korralikult kaarte segas. Meistrisarjas on liidrikohal Koitla (52 p), teine Vorobjovs (41 p) ja kolmas Pärn (32 p).

N-rühmas on kirjas ka üks Super 2000 auto, Ford Fiesta S2000, millega tuleb starti Ukraina rallimees Oleksiy Tamrazov. Märkimisväärne osaleja N-rühmas on samuti Ukrainast pärit naisvõistleja Inessa Tuškanova, kes lisaks rallisõidule peab lugu motoringrajast ja on poseerinud mitmele meesteajakirjale. Neiu sõiduvahendiks on Mitsubishi Lancer EVO 9.

Kaheveoliste klassis A6/N3 on oodata samuti põnevaid lahinguid, kui stardis on nii meistrisarja liider Kristo Subi (47 p), kui võrdse arvu punkte kogunud Markus Abram ja Sander Tiisler. Samuti on Lõuna-Eesti rallil kohal kõik kiired E-rühma sõitjad.

Lõuna-Eesti ralli start antakse reedel, 19. augustil kell 18.00 Võru linnastaadionilt ja võistlejatel tuleb reedel läbida 3 lisakatset Haanja- Rõuge ümbruses. Esimese rallipäeva lõpus toimub regrupeering ja teisele päevale stardivad võistlejad esimese päeva tulemuste järgi. Laupäeval, 20. augustil stardib esimene auto ralli hooldusalast Võrus, Pikk tn.2 Bauhof kaubandus-keskuse parklast kell 10.00. Teine rallipäev viib võistlejad Vastseliina ja Misso ümbruses olevatele headele ralliradadele ja kiiruskatseid on teisel päeval 6 millest 3 korduvad. Lõuna-Eesti ralli 2011 võitja finiš on kell 17.00 Võrus,linnastaadionil.