Vettik (KTM) sai esimeses sõidus hea stardi ja kihutas esimeste seas, kuid langes sõidu keskel kuuendaks, võttis seejärel kaks kohta tagasi ning lõpetas neljandal kohal.

Kvalifikatsioonis hea tulemuse teinud Jörgen-Matthias Talviku (Husqvarna) start ebaõnnestus ning avaringil tuli sisse ka kukkumine, mis langetas ta viimaseks. Sõidu lõpetas Talviku 20-ndana.

Vettik ebaõnnestus teise sõidu stardis ning leidis end avaringi järel kolmanda kümne lõpust. Finišis oli ta 23. Ees kukkunud konkurendile sisse sõitnud Talviku pidi purunenud summuti tõttu sõidu katkestama.

Kahe sõidu kokkuvõttes sai Vettik 18 punktiga 12. koha, Talviku oli ühe punktiga 25. Maailmameistriks krooniti itaallane Mattia Guadagnini (Husqvarna) prantslase Tom Guyoni ja šveitslase Mike Gwerderi (mõl KTM) ees.

Mikk-Martin Lõhmus (KTM) sai 85cc klassis kahe sõidu tulemusena 29. koha. Maailmameistriks tuli kohalik mees Valerio Lata (KTM).

125ste sõitjad jätkavad nüüd hooaega viimaste EM-etappidega ning 85cc sõitjatest osaleb Lõhmus ainsa eestlasena EM-finaalis, mis toimub Tšehhis Loketis toimuva MM-etapi raames.