Kvalifikatsioonist sai Rump turvalise teise tulemusega 8 parema sekka, kes said õiguse osaleda superkvalifikatsioonis (Superpole), milles otsustatakse esiotsa stardipositsioonid. Vaid ühest ringist koosnevas Superpole’is sai Rump paremuselt 4. aja, mis aga hiljem kustutati, kuna eestlane oli viimases kurvis liialt rajalt kõrvale kaldunud. Seega tuli startida 8. positsioonilt.

Esimese sõidu start läks suuremate viperusteta kuni teise ringi keskel rammis rajalt kõrvale kaldunud ja seejärel ohtlikult naasnud kaasvõistleja Rumbi autot nii, et viimane paiskus sisekurvi seina. Vigastused olid siiski minimaalsed ja pärast boksipeatust rajale naastes suutis Rump sõita välja kiireima ringiaja, mis tagas talle järgmiseks sõiduks esimese stardipositsiooni.

Nädalavahetuse teine võidusõit kulges täielikult Rumbi kontrolli all starditulest finišilipuni. Võit tuli turvalise 7,3 sekundilise edumaaga ja taas võistluste kiireima ringiajaga.

Punktiseis on pärast teist etappi tihe. Juhib belglane Alessio Bicariello 65 punktiga. Teine on endine F1 piloot Alex Yoong 62 punktiga ning kolmas Martin Rump 61 punktiga.

Sarja järgmine etapp toimub Malaisias Sepangi F1 ringrajal 13-14. augustini.