Möödunud nädalavahetusel, kui Zhuhai International ringrajal toimusid Hiina GT 5. ja 6 etapp, saatis Eesti-Hiina ekipaaži taas edu. Vabatreeningutel head hoogu näidanud Rumpi nr. 8 Audi R8 LMS GT3 oli sunnitud esimest võidusõitu alustama viimasest reast, kuna sõidupartner Wang Liang ei osalenud kvalifikatsioonis. Kohustuslikule boksipeatusele tulles andis hiinlane auto üle 9. kohal. Teistest maas, sõitis Rump kiiremaid ringiaegu ning püüdis peagi eespool liikunud peagrupi kinni ning asus ükshaaval kohti noppima. Sõidu lõpuosas kutsuti Rumpi tiimikaaslase nr. 7 Audi avarii tõttu rajale turvaauto. Rump oli sel hetkel kolmas ning sõita jäi kaks ringi. Rump tõusis veel ühe koha ja lõpetas teisena. Sõiduvõit läks Phoenix Asia tiimi Au/Lee nr. 6 Audile, vahe eestlasega 0.451s.

Teise võistlussõitu startisid Wang/Rump 8. kohalt. Samale kohale jäädes tuli Wang ka boksi, et anda auto üle Rumpile. Vahe eessõitjatega oli suur - kaotust liidrile üle 50 sekundi. Rump tõusis kuuendaks, misjärel kutsuti rajale turvaauto. Restardi järel toimus äge võitlus neljandaks tõusnud Rumpi Audi R8, uus-meremaallase Van Der Drift'i ja austerlase Ragginger'i kahe Porsche 911 ning korealasse Kim'i Bentley Continentali vahel, mille käigus pidevalt kohti vahetati. Kaks ringi enne lõppu haaras eestlane liidripositsiooni, võites finišis 2,5 sekundiga Raggingeri.

Sõiduvõit oli Rumpi jaoks China GT sarjas juba teine, kusjuures neljast osavõetud võidusõidust on eestlane lõpetanud poodiumil kõik neli.

“Võimas. Suurest 'eduballastist' ja seega raskemast ja pisut aeglasemast autost sõltumata säilis meil kiirus," sõnas Rump. "Mõlemas sõidus pidin oma 35 minuti jooksul sisuliselt tagant esikümne piirimailt tulema hakkama. Hea seadega pigistasime välja Audi R8 potentsiaali ja see võimaldas mul läbi paljude möödasõitude tagasi poodiumile sõita. Nüüdseks neli poodiumit ja kaks võitu neljast sõidust on väga tugev näitaja. Ootan huviga Shanghaid.“

Järgmine China GT etapp leiab aset koos Audi R8 LMS Cupiga Shanghai F1 ringrajal 8.-10. septembril. Martin Rump on tagasi autos juba 18.-20. augustil Jaapanis Fuji ringrajal, kui toimub Blancpain GT Asia seitsmes ja kaheksas etapp.