MX1 klassis oli Linte 1,6 kilomeetri pikkusel rajal mõlemas sõidus kiireim Martin Leok, kes pälvis sellega ka etapivõidu. Teise koha etapil sai Jüri Triisa, kes oli mõlemas sõidus teine.
Kolmas koht kuulus Räpinas Jüri Triisa tiimikaaslasele, Priit Rätsepale, kes oli sõitudes vastavalt kolmas ja neljas.

Meistrivõistluste liider on Leok, kes on võitnud mõlemad etapid,
teisel kohal olev Jüri Triisa kaotab talle 42 punktiga, kolmandal kohal olev Priit Rätsep aga 47 punktiga.

MX2 klassis oli avasõidus kiireim Vjatšeslav Golovkin, kes teises sõidus katkestas. Etapi võitis avasõidus teine olnud ja teise sõidu võitnud Ardo Kaurit. Etapi kokkuvõttes järgnesid talle Rannar Uusna ja Andero Lusbo.

Meistrivõistlusi juhib 221 punktiga Uusna, teisel kohal oleval Kauritil on 201 punkti, kolmas on 169 punktiga Kristjan Rätsep.

85 cc klassis oli mõlemas sõidus kiireim Rain Koch, etapi teise koha sai Henri Roosiorg, kes oli mõlemas sõidus teine ja etapi kolmas koht kuulus Karel Kutsarile.

Meistrisarja liider on selles klassis Koch, kellel koos 221
punkti, teisel kohal on Roosiorg 212 punktiga ja kolmas 189 punktiga Hendrik Talviku.

65 cc arvestuses sai etapivõidu avasõidu võitnud ja teises sõidus teine olnud Claudius Roosma. Rait Kaimer tagas endale avasõidu teise kohaga etapi teise koha ja kolmas koht selles klassis läks Don-Eric Laanele, kes oli mõlemas sõidus kolmas.

Peale kahte etappi on tabeliliider Jan Jakobson, kelle edu Laane ees on kuus ja Kaimeri ees 21 punkti.

50 cc klassis sai napi etapivõidu Henry Vesilind, otsustavaks sai teise sõidu võit, sama punktisummaga lõpetanud Meico Vettik oli teises sõidus teine ja teine ka kokkuvõttes. Kolmas koht kuulus Kairo Katkosiltile.

Meistrivõistluste liider on Vettik, kes edestab 19 punktiga Vesilindu. Kolmandal kohal on Andres Viidikas.