Päeva lõppedes oli Leokil kaotust päeva kiireimale, Gianluca Martinile (Beta) 47,7 sekundit. Kolmanda koha saanud Thomas Hostinsky (Husaberg) suutis Leok selja taga hoida ja edu tema ees oli päeva lõppedes 3,6 sekundit. Peale esimest etappi on Leok juunior E2/E3 klassi kolmas, ettepoole jäävad mõlemad päevad võitnud Martini ja avapäeval teine olnud Hostinsky.

„Kui aus olla, arvasin enne etappi, et tulen siia ja võtan mõned punktid, poodiumit ei osanud unistada. Ei ole veel siiani kohale jõudnud see asi. Väga rahul, eile sain viimase katsega kaheksandalt kohalt viiendaks, täna suutsin konkurendi selja taga hoida, vaatamata sellele, et ta viimasel katsel kõvasti ründas. Öösel tuli vihma ja mõned kohad olid seetõttu vähe libedamad, lisaks otsustati enduurokatsel üks raske lõik, mäest alla tulemine, kus eile palju kukkumisi oli, välja võtta. See sobis mulle. Krossikatse oli täna juba korralikuma krossiraja moodi, sooned ja vallid, mis mulle samuti sobis. Selle tulemuse pealt on hea Eestis sõidetaval järgmisel etapil sarja jätkata,“ rääkis Martin Leok.

Veel teise päeva tulemusi, E2 klassis oli Toomas Triisa (Honda) 22, kaotades oma klassi võitjale Cedric Cremerile 3.59. Samas klassis sõitnud Egon Üpraus (KTM) oli 37 (+8.48). Veteranide arvestuses võttis Toivo Nikopensius üheksanda koha, kaotust oma klassi kiireimale, Werner Muellerile 6.24. Almar Proos (Husaberg) oli 25 (+10.58,6) ja Agu Vahur (KTM) 29 (+17.25,8). E3 klassis oli Tõnu Kallast (Gas Gas) 16, tema kaotus oma klassi kiireimale, Mirco Grittile oli 6.07,9. Esimese päeval tehniliste probleemide tõttu tulemust mitte kirja saanud Mart Meeru (KTM) oli 21 (+10.56,1).

Enduuro Euroopa meistrivõistlused jätkuvad 21.-22. juulil Eestis Paikusel ja ilmselgelt on siis Eesti sõitjaid veel rohkem stardis.