Absoluutarvestuses võidutses leedulane Arunas Gelažninkas (KTM), kes edestas Leokit (KTM, Sõmerpalu MK) 43 sekundiga, kolmandaks tulnud lätlane Edgars Silinš (Husqvarna) kaotas eestlasele omakorda ainult 7 sekundiga. Esikuuikusse mahtusid veel Leoki klubikaaslased Veiko Rääts ja Elary Talu (mõlemad KTM) ning lätlane Lauris Ermanis (Husqvarna).

E1 klassis võitis mõlemad päevad Silinš Räätsi ja leedulase Mindaugas Paškevičiuse (Yamaha) ees. E2 arvestuses oli kummalgi päeval kiireim Gelažninkas, kellele järgnes Leok ja lätlane Janis Vinters (KTM). E3 parim oli aga Talu ning seda samuti mõlemal päeval Ermanise ja tolle kaasmaalase Sandris Klavinši ees. Talu klubikaaslane Mart Meeru (KTM) oli selles arvestuses kokkuvõttes neljas.

Seeniorites võitis kahe päeva kokkuvõttes Einars Vinters (KTM), teise koha sai leedulane Danielius Žoštautas ja kolmanda Eesti endurolegend Toivo Nikopensius (Yamaha, Paikuse MK). Juuniorite arvestuses oli parim Sõmerpalu motoklubi noor sõitja Reio Timmi (KTM). Hobby klassis ei leidunud kummalgi päeval vastast kohalikule Andrius Mitkevičiusele, kellele mõlemal päeval Timo Hermlin ja Vaido Kalm (Sõmerpalu MK). Harrastajate C klassis võttis võidu leedulane Karolis Drulia, teiseks tuli kahe päeva tulemusena Janar Säärits Tartu Enduro Klubist. Järgmised neli kohta kuulusid RedMoto Racing klubi sõitjatele Kalev Kriisile, Kristo Papstelile, Kristjan Kolsarile ja Ain Mustingule, Irmo Nuut oli selles klassis 8. ja Indrek Reisenbuk (Sõmerpalu MK) 10. Veteranide klassis võidutses lätlane Andris Kalninš, kes edestas mõlemal päeval Valdek Haugast (Kiviõli MK) ja leedulast Ričardas Duonelavičiust. ATV-de ja quadide klassis saavutas selle arvestuse ainus eestlane Margus Malkus kuuenda koha.

Klubide arvestuses võitis 132 punkti kogunud Sõmerpalu MK koosseisus Rääts, Leok, Talu, Meeru ja Hermlin. Teise koha sai lätlaste Motosports Racing Team (124 p) ja kolmanda leedulaste W`D`Looren RT (117 p).

Järgmised Baltikumi endurovõistlused sõidetakse Eestis, kui 4. juulil toimub endurosprindi Balti MV etapp Pärnumaal Jõesuus ja 5. juulil juba kohe järgmine etapp Jõelähtmel, kus juba mõni aeg tagasi toimus endurosprindi Eesti meistrivõistluste avaetapp.