Freetime Racing meeskonna sõitja Marten Männi osales kahes klassis – Ski GP1 ja GP3. Esimeses tuli etapivõit, teises klassis teine koht. Kokkuvõtvalt oli tegu tugeva konkurentsiga võistlustega, mis juhatas sisse koduse võistlushooaja.

Ski GP1 klassis juhtis Männi esimest sõitu, kuid kaotas selle koha lõpus ja finišeeris teisena. Teise sõidu võiduga kindlustas ta endale etapivõidu Markus Lutsokerdi ja Jasmiin Üprause ees.

“Esimeses sõidus olin liidrikohal, kuid jäin kaks ringi enne lõppu poi nööri külge kinni ja ei saanud pikka aega jetti sealt küljest lahti. Sellega kaotasin esikoha. Teine sõit õnnestus ja võtsin kokkuvõttes võidu,“ selgitas Männi sõitudes toimunut.

Ski GP3 klassis, mis ei ole Männi põhiklass, sai ta kokkuvõttes Mattias Reinaasi järel teise koha, mõlemas sõidus oli ta teine. „GP3 klassis mõlemad stardid ebaõnnestusid ja teisest kohast enamat ei suutnud, Mattias oli väga kiire,“ rääkis Männi.

Järgmine suurem start on Freetime Racing poolt korraldatav Nordic Championship ja Eesti meistrivõistluste etapp, mis toimub 10.-12. augustini Pärnus.