Klassis KZ2 selgitati Eesti meister kahe etapi põhjal. Tiitel läks kõik sõidud võitnud leedulasele Martynas Tankevičiusele, teise koha sai valgevenelane Mihhail Hantšarik. Marko Asmer lõpetas Aravetel teisena nii eelfinaalis kui ka finaalis ja täiendas oma auhinnakogu Eesti meistrivõistluste pronksmedaliga.

Kiireimas klassis Rotax DD2 oli selge nii Eesti (Georg Vann) kui ka Balti sarja võitja, kelleks olid vastavalt Georg Vann ja leedulane Simas Juodviršis Vanni ees. Sellest hoolimata möödus finaalsõit sündmusterohkelt ja kujunes päeva naelaks. Vann juhtis esimesed seitse ringi, kuid siis lipsas Juodviršis mööda ja tõusis ise liidriks. Vanni aga hakkasid kimbutama taganttulevad konkurendid ja kuni ta nendega maid jagas, saavutas leedulane otsustava edu. Vann finišeeris tema järel teisena, kolmanda koha võitles välja Tõnis Liigmann. EMV punktitabelis järgnesid Vannile Mario Vendla ja Mihkel Maltna.

Rotax Mastersis oli Eesti meistri tiitel juba Meelis Meemannil taskus. Balti sarjas juhtis enne Aravete etappi leedulane Vitalijus Gudzenko kahepunktilise eduga Erki Lehiste ees. Eelfinaali võit tõstis Lehiste konkurendist mööda ja finaaliski asus ta kohe juhtima. Kui teisel kohal sõitnud leedulane seejärel täiesti süütus olukorras pirueti tegi, jäi Lehistel üle vaid esikoht ja karikavõit vormistada. Leedulane Saulius Pocevičius sai teise ja Eke Nurm kolmanda koha. Eesti meistrivõitlused lõpetas Erki teise kohaga ja Argo Tamm kolmandaga.

Rotax Junioris oli Tristan Viidas omale Eesti meistri tiitli juba taganud, Balti sarja juhtis ta 20-punktilise eduga Martin Rumbi ees. Rumbi võit eelfinaalis vähendas vahe 10 punktile, kuid finaalis Viidas talle mingeid võidušansse ei andnud ja viis ka Balti karika koju.
Kolmikvõidu tagas eestlastele Fred Joonas Alliksaar. Koduse sarja esikolmik oli täpselt samasugune.

Aavo Talvaril oli mõlemad sarjavõidud Rotax Maxis juba käes, Aravetel aga saavutas ta järjekordsed kindlad esikohad. Talvari aastabilanss Balti ja Eesti sarjas on muljetavaldav: 12 võistlust, 12 kvalifikatsioonivõitu, 12 eelfinaalivõitu, 11 finaalivõitu. Mario Haugas sai mõlemas sarjas teise koha, EMV kolmas koht läks Märten Metsaviirule.

Klassis MiniTAG, milles Eesti meistritiitlit ei jagatud, saabus Frank Merilaht Aravetele Balti sarja liidrina. Tema peakonkurent, lätlane Ernests Veismanis aga suutis mõlemad sõidud võita ja Merilahe kokkuvõttes teiseks tõrjuda. Kolmas koht tuli tänu Cristopher Vaalmale Eestisse.

Raket-klassis pretendeeris EMV üldvõidule viimase etapi eel koguni neli sõitjat. Eelfinaali võitis Ralf Aron Oliver Nurmiku ja Mark Rõõmussaare ees ning see tähendas, et finaalis jäi tiitli saatus Aroni ja Rõõmussaare omavaheliseks asjaks. Aron finišeeris seal Rõõmussaare ees esimesena ja tuli Eesti meistriks väikseima võimaliku edu, 0,5 punktiga. Kolmanda koha saavutas Ian Adrian Jõeorg. Balti sarjas läks kolmikvõit Leetu, meie parimana oli Siret Räämet neljas.

Micro-klassis saabus Paul August Lääne Aravetele topeltliidrina. Võidusõidud ei õnnestunud tal aga kõige paremini ning Eesti meistriks tuli Artur Ploom Pauli ja Kermo Pihelgase ees. Balti sarjas suutis Paul oma edu lätlase Valters Zviedrise ees aga napilt säilitada, kolmanda koha tõi Eestisse Jan Markus Kõõra.

Cadet-klassi sõidud ühegi sarja arvestusse ei kuulu, kuid seekord oli kohal ennenägematult suur arv sõitjaid – 12, neist seitse Venemaalt. Ka esikohakarikas läks Venemaale, Ivan Tšursin võitis finaali Karl-Kenneth Neuhausi ja kaasmaalase Daniil Loškarjovi ees.

Üldse tuli Aravetel üheksas klassis starti kokku 94 võidusõitjat.