Tema võistlusautoks on aga Eesti võimsaim selle spordiala kiirendusauto, Outlaw-klassi Chevrolet Camaro SS, mis kuulub kahekordsele Eesti meistrile Kristjan Käbile. Laupäevane võistlus on Tartu Autoklubi poolt korraldatava Raadi Drag Series sarja viimane etapp.

Sellel 1969. aasta Chevrolet Camaro SS auto mootoril on töömahtu ligi 9 liitrit ja võimsust 1200 hobujõudu. Margus Murakale on see esmakordseks kogemuseks istuda nii võimsa auto roolis. Ja loomulikult osaleb ta ka esimest korda elus kiirendusvõistlusel. Idee lasta kogenud rallisõitjal kiirendusautot proovida sündis Kristjan Käbi peas.

„Kui Kristjan mulle sellise ettepaneku tegi, jäin kohe nõusse, sest ega sellist autot just iga päev proovida saa," sõnas Margus Murakas. "N-rühma Mitsubishi Lanceril on hobujõude vaid 300, aga sellel 1200! Ja kui Kristjan meie esimesel kohtumisel veel muuhulgas kirjeldas, kuidas auto kiirendab nii et esimestel meetritel esirattad õhus jms, siis ei kahelnud enam hetkekski. Peaasi on, et kõik vajalikud protseduurid selgeks saaks ja mõne proovisõiduga jõuaks ka autoga harjuda. Usun, et küll ma sellest paraja adrenaliinilaksu saan. Ja kui saan sellega sõiduga veel aidata kaasa ka kiirendusspordi populariseerimisele, siis miks mitte laupäeval stardis olla!"

Tartu Autoklubi Drag Series viimane etapp toimub laupäeval, 18. septembril Tartus, Raadi lennuväljal. Eelsõitudega tehakse algust kell 12.00.