Meeste sõiduvahendiks sarnaselt eelmise aastaga on Ford Fiesta RS WRC.

Mads Østberg on tänavu WRC sarjas näidanud häid tulemusi ja kiirust, peale kuute etappi ollakse sarjas kolmandal kohal, parim tulemus pärineb Portugalist, kus meeskond sai oma esimese WR  rallivõidu.

Mads Østberg: „Ootan suure põnevusega starti auto24 Rally Estonia’l, sest tulen siia võitu kaitsma. Samuti on auto24 Rally Estonia meile oluliseks stardiks enne Neste Oil Rally Finland’i, kus soovime näidata head tulemust ning võistlus Eestis on meile heaks testiks.“

Tänavune auto24 Rally Estonia paistab silma mitmete uuendustega, mis teenivad eeskätt rallipubliku huve. Edukalt on alustanud Eesti suurima autoportaali auto24.ee keskkonnas avatud rallipood, kust on ostetud juba hulgaliselt rallipasse ja fännitooteid.

Urmo Aava, auto24 Rally Estonia direktor: „Sellel aastal soovime olla veel rohkem perekesksemad, samal ajal kui mehed Eesti parimatel kiiruskatsetel spetsiaalsetes publikukohtades sõitjate tegemistele kaasa elavad, saavad naised aega sisustada Tehvandi spordikeskuse territooriumil asuval Cosmopolitani naistealal ja lastele on tänavu mõeldud samuti Tehvandil asuv Lõunakeskuse lasteala. Tahaks tänada meie head koostööpartnerit Sky Plus’i, kelle eestvedamisel saab rallipeol näha esinemas Eesti tippartiste. Uue ja innovaatilise lahendusena kanname otseülekandes üle Otepää linnakatset, mida saab näha TV6 ja Viasat Sport Baltic vahendusel.

Internetis on otseülekannet võimalik jälgida nii auto24.ee kui tv3play.ee keskkondades.