Tänak haaras võistlusel liidrikoha laupäeva hommikul kahe esimese kiiruskatse järel, kui katkestasid kaks WRC-autol sõitnud favoriiti, Georg Gross (Ford Focus WRC) ja Sebastian Lindholm (Peugeot 206 WRC), vahendab sport.err.ee

„Pärast seda, kui WRC-autodega konkurendid hommikul katkestasid, võisime sõita veidi vähem riskeerides. Aga hoog tuleb ikka peal hoida ja lõdvemalt eriti võtta ei tohi," sõnas Tänak ralli pressiteenistusele.

Pingelise heitluse teisele kohale võitsid Priit Saluri - Indrek Lepp, kes suutsid viimase, ralli kõige pikema kiiruskatsega mööduda seni teist kohta hoidnud Egon Kaurist - Erik Lepiksonist.

Samuti poodiumikoha pärast heidelnud Ago Ahu sõitis aga viimasel kiiruskatsel teelt välja.

Üle pika aja taas esiveolise autoga võistelnud Urmo Aava - Kuldar Sikk võitsid oma klassi arvestuses ja saavutasid ka üldarvestuses väga kõrge 7. koha.

Urmo Aava: „Võtsime seda võistlust küll ettevalmistusena Soome MM-ralliks, aga samas tahtsime head tulemust ka sellelt võistluselt. Pole aga kaua esiveolisega sõitnud ja seetõttu pole päris rahul oma sõiduga ega ka tulemusega."