Tänak ja Mõlder alustasid pühapäeva heas tempos, olles kahel esimesel katsel Pontus Tidemandi järel teised. Enne eelviimast katset kaotasid nad liider Julien Maurinile 24,3 sekundiga, kolmandaks tõusnud Tidemand oli Tänakust 12 sekundi kaugusel. Eelviimasel katsel lõhkus liider Maurin rehvi ja langes konkurentsist. Tänak tõusis liidriks ja edu katse võitnud Tidemandi ees oli kuus sekundit.
Viimasel katsel edestas Tidemand Tänakut 7,8 sekundiga ja tuli WRC 2 klassi võitjaks, edestades Tänakut 1,8 sekundiga.

„Tänase päeva esimesed katsed olid märjad ja kohati porised, mis tegi olud keeruliseks. Saime nendes tingimustes hästi hakkama. Samade katsete teisel läbimisel olid need juba kuivad ja ega meil enam varu ei jäänud, sõitsime nii hästi, kui oskasime. Puhta sõiduga oleks olnud keeruline teisele kohale tulla, kuid rallis võib juhtuda kõike. Meil oli probleemidevaba ralli, kõik sujus ja tulemus on kindlasti enam kui oskasime siit loota. Auto toimis ja rütm oli hea,“ rääkis Tänak peale rallit.

Peale Saksamaa MM-rallit tõusid kuus etappi kaasa teinud Tänak ja Mõlder WRC 2 klassi teisele kohale. Punkte on neil 78, liider Lorenzo Bertelli, kes sõitnud viis etappi, on kogunud 81 punkti. Kolmas on kuuel etapil osalenud Juri Protasov (75 p) ja neljas viiel etapil osalenud Karl Kruuda (74 p). Hooaja kokkuvõttes läheb arvesse seitsmest valitud etapist kuue parema tulemus.

Järgmine start on Tänakul ja Mõlderil juba uuel nädalal, kui nad stardivad Tšehhis, FIA ERC etapil, Barum rallil. „Tegu on asfaldiralliga ja see on meile ja meeskonnale heaks testiks, kus saame proovida erinevaid asfaldirehve, millega DMACK tahab välja tulla hooaja lõpu asfaldirallidel,“ selgitas Tänak.

Ralli võitis üldarvestuses belglane Thierry Neuville.

Lõplik üldjärjestus:

1. Neuville 3:07.20,2, 2. Sordo +40,7, 3. Mikkelsen +58,0, 4. Evans +1.03,6, 5. Hirvonen +1.10,5, 6. Østberg...10. Tänak +11.37,2.

WRC2: 1. Tidemand 3:18.55,6, 2. Tänak +1,8, 3. Kremer +1.05,2