Aigar Leok (TM, Sõmerpalu MK) võttis kindlalt võidu E3 masinaklassis, olles kiireim mõlemal päeval. Esimesel päeval järgnesid talle peale seitset läbitud katset soomlane Markus Michelsson (KTM), kes kaotas Leokile 1 minutit ja 48 sekundit, ning lätlane Lauris Ermanis (Husqvarna), kes jäi teisest kohast ainult 4 sekundi kaugusele. Teisel päeval oli teine Ermanis, kes kaotas Leokile täpselt 1 minutiga. Kolmandaks sõitis end avapäeva neljandana lõpetanud Urmas Põldma (KTM, RedMoto Honda Racing), tema jäi lätlasele alla 10 sekundiga. Kahe päeva tulemusena oli parim Leok (40 punkti), teine Ermanis (32 p) ja kolmas Michelsson (30 p), kes oli teisel päeval neljas.
Pärast kahte võistlust juhib meistrivõistlusi Leok (80 p), talle järgnevad Ermanis (62 p) ja Põldma (52 p).

Aigar Leoki vend Martin (KTM), samuti Sõmerpalu motoklubist, oli kahel päeval kiireim E2 klassis. Avapäeval edestas ta leedulast Arunas Gelazninkas (KTM) 15 ja Toomas Triisat (Honda, Redmoto Honda Racing) 37 sekundiga. Teisel päeval järgnesid Leokile samuti Gelazninkas (+13 sek) ja Triisa (+40) ning kokkvõttes moodustasid samad mehed ka esikolmiku: Leok (40 p), Gelazninkas (34 p) ja Triisa (30 p).
Leok juhib ka kokkuvõttes 80 punktiga, teine on Gelazninkas ja kolmas Triisa (mõlemad 60 p).

E1 klassis võidutses Rannar Uusna (KTM, KTM Racing Team) ja seda samuti mõlemal päeval. Ühtlasi oli tema kahe päeva koguaeg kiireim ja noormehele kuulus ka Paikuse enduro üldvõit. Avapäeval oli teine soomlane Joni Kaivolainen (KTM, +47) ja kolmas Priit Biene (Husaberg, RedMoto Honda Racing), kes jäi Uusnast 1.20. Teisel päeval järgnesid Uusnale samuti Kaivolainen (+50) ja Biene (+1.08).
Uusna tõusis ka meistrivõistluste liidriks - tal on koos 60 punkti. Uusnast punkti kaugusel on avaetapi võitnud, kuid Paikusel neljas olnud Veiko Rääts (KTM, Sõmerpalu MK). Biene tõusis 56 punktiga kolmandaks.

Seeniorite klassis edestas Toivo Nikopensius (Yamaha, Paikuse MK) esimesel päeval lätlast Arturs Robeznieksi (Sherco) 25 ja Egon Üprausi (KTM, Stingray Extreme) 30 sekundiga. Teise päeva kiireim oli aga Üpraus, kes edestas Nikopensiust ainult 4 sekundiga. Robeznieks oli kolmas, jäädes Üprausist 59 sekundit. Etapivõit kuulus Nikopensiusele (37 p), Üpraus teine (35 p) ja Robeznieks kolmas (32 p).
Nikopensius jätkab ka kokkuvõttes 77 punktiga liidrina, Üprausil on teisena koos 69 ja Paikusel neljandaks tulnud Andrus Allikveel (KTM, AYR Racing Team) kolmandana 52 punkti.

Harrastajate parim oli 40 punktiga kummalgi päeval kiireim olnud Tiit Tomp (KTM, Viljandi VMK), kellele järgnesid esimese päeva teine ja teise kolmas Vaido Kalm (KTM, Sõmerpalu MK) ja Timo Hermlin (KTM, RedMoto Honda Racing), kes oli avapäeva neljas ja viimasel teine. Sarja juhib 77 punktiga Tomp, teine on Kalm (58 p) ja kolmas Tartu Enduro Klubi sõitja Sander Luiga (56 p), kes oli Paikusel neljas.

Algajates oli parim Kaspar Raidmets (KTM, Sõmerpalu MK, 35 p), kes oli avapäeval kolmas ja teisel kiireim. Talle järgnesid Endrik Raal (Yamaha, Paikuse MK), tema oli esimesel päeval neljas ja teisel teine. Kolmandaks tuli Paikusel avapäeva kiireim, kuid teisel päeval kuues olnud Ivar Pärnik (Gas Gas MK, 28 p). Raidmets jätab liidrina ja tal on 66 punkti. Talle järgnevad Pärnik 58 ja Raal 54 punktiga.

Veteran 50 klassis oli sarnaselt avaetapile parim soomlane Karri Tikkanen (KTM, 40 p), kes võitis ka Paikusel mõlemad päevad. Teiseks tuli kummalgi päeval Pärnu motoklubi sõitja Jüri Makarov (Honda, 34 p) ja kolmandaks Jaanus Nuut (KTM, Stingray Extreme, 30 p). Tikkanen jätkab täiseduga (80 p) liidrina, teine on Paikusel neljas olnud Madis Pool (KTM, Pärnu MC, 58 p) ja kolmas Paikuse viies mees lätlane Andris Kalnins (Husaberg, Motobox RT, 42 p).

ATV-de klassis võidutses Margus Malkus (Can-Am), kes oli esimesel päeval lätlase Ralfs Kaliksonsi (Can-Am, Äksi MK) järel teine, kuid võttis tollelt järgmisel päeval revansi. Mõlemad mehed kogusid 37 punkti. Kolmas oli kummalgi päeval lätlane Raitis Penkevics (Can-Am, 30 p). Kaliksons jätkab esimesena (77 p), teine on Malkus (71 p) ja kolmas Penkevics (56 p).

Enduro Eesti meistrivõistluste kolmas etapp toimub alles 13.-14. septembrini Võrtsjärve ääres, kuid enne seda toimub paar atraktiivset sprindivõistlust. Esimene neist sõidetakse juba 24. mail Jõelähtmel.