Algselt öeldi saate lõpus küll maha summa 59 000 krooni, kuid kahjuks oli selle summa pakkuja näol tegu äärmiselt halva nalja tegijaga. Nimelt oli varem jooksujalu kohale tulla lubanud mees kadunud ja telefonile ei vastanud. Nii jäigi Tanel Leoki särgi hinnaks 19 500 krooni, kokku tuli telefoni teel pakkumisi üle 20.

Kõik heategevusliku motokrossi „Tanel Leok ja sõbrad" tulud lähevad õnnetuse läbi liikumispuude saanud laste toetuseks. Kui eelmisel aastal samas saates toimunud oksjoni käigus läks Tanel Leoki särk müüki 8000 krooniga, siis tänavune summa, 19 500 krooni on kindlasti hea algus tänavusele üritusele.

9. oktoobril Kose-Risti krossirajal kell 12.00 algaval heategevuslikul motokrossil „Tanel Leok ja sõbrad"  toimub samuti oksjon, mis toimub enne autasustamist. Tänavu tuleb müügile palju maailma tippsõitjate varustust. Esimesena saab kindlasti ära märkida kümnekordse motokrossi maailmameistri, Stefan Evertsi sõidusärk, püksid ja kindad. Kuna Everts stardib ka ise heategevuskrossil, on see hea võimalus peale oksjonit riietele Evertsi autogramm peale saada. Oksjonil müüki tulevatest esemetest tasub kindlasti ära mainida MX1 klassi maailmameistri Antonio Cairoli sõidusärk, püksid, kindad, prillid ja numbriplaat, Moto GP hetke neljanda mehe, Andrea Dovizioso sõidukombenesioon, Jeffrey Herlingsi särk ja numbriplaat, MX2 maailmameistri, Marvin Musquini sõidusärk, Tanel Leoki varustust, Harri Kullase sõidusärk ja püksid, Ken Roczeni sõidusärk ja püksid, USA Rahvuste Krossi liikme Andrew Short'i sõidusärk ning paljude tippsõitjate sõidusärgid. Loomulikult pole see nimekiri lõplik, mis kõik müügile tuleb, tasub kohapeale vaatama minna ja seeläbi oma osa heategevusse lisada.

Heategevuslikul motokrossil Tanel Leok ja sõbrad on kohal maailma üks parimaid krossisõitjaid Stefan Everts, MM-sarjas sõitvad Tanel Leok, Davide Guarneri, Harri Kullas ja loomulikult Eesti tippsõitjad.

Võistlusklassideks heategevuskrossil "Tanel Leok ja sõbrad" on 50 cc, 65 cc, 85 cc, Open, Beginners ja Mini MX. Kuna selle heategevuskrossi korraldustoimkond on sama mis Mehhaanikute Mitteametlikel Meistrivõistlustel, on juurde toodud uus klass Beginners, mis mõeldud nii MMM'i osalejatele kui ka hobikrossi karikasarjas sõitjatele. Korraldajate sõnul loodetakse sellest klassist leida uusi, seni varjus olnud talente Eesti motokrossis. Beginners klassis pääseb sõitma 100 kiiremat registreerijat.

Heategevuskrossi Tanel Leok ja sõbrad võistlussõitude algus Kose krossirajal, 9. oktoobril, on kell 12.00.