Kõik neli Eesti ekipaaži sõidavad kaheveoliste klassis A2000, autodeks kõigil Honda Civic Type-R, kirjutab
. Omas klassis on eestlastel kolmikjuhtimine, Kangur-Kütt on oma klassi liidrid, olles võitnud neljast katsest kolm.

Teisel kohal klassis ja absuluudi 17. kohal on Siim Plangi ja Marek Sarapuu, kes olid klassi kiireimad kolmandal kiiruskatsel, kaotust Kangurile on 10,6 sekundit. Karl Kruuda ja Martin Järveoja on klassi kolmandad ja absoluudi 24. kohal.

Martin Kanguri kaardilugeja, Silver Küti sõnul on peale nelja katset seis rahuldav. „Mõned hüpped läksid siin pikaks, muus osas on asjad kõik okei," ütles Kütt ruudulipp.ee veebilehele.

Roland Murakas ja Kalle Adler kaotasid kolmandal katsel kõvasti aega, kui olid sunnitud seisma jääma, sest ühe konkurendi autot tõsteti teele tagasi ja läbi pääseda polnud võimalik. Ka neljas katse polnud parem, katsel püüti kinni eessõitnud võistleja ja mööda pääseda polnud taas võimalik. Selle kõige tulemusel langeti klassi 12. kohale. Kaotust Kangurile pisut üle viie minuti.

Halls Winter Rally absoluudi eskikolmik on lätlaste käes, Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans (Mitsubishi Lancer EVO 9), edestavad Janis Feldmanis ja Andrijs Jesset 3 sekundiga, Maris Neiksans ja Raivis Jansons kaotavad liidritele 3,9 sekundiga. Kokku sõidetakse Halls Winter Rally'l 12 kiiruskatset.