MX Pro klassis sõitsid kvalifikatsioonis kaks kiiremat aega välja Lauri Lehtla ja Erki Kahro, kellele järgnes eelmisel etapil Riias võidutsenud lätlane Davis Ivanovs.

Avasõidu võitis Ivanovs 1,9-sekundilise eduga kaasmaalase Lauris Freibergsi ees, Lehtla ületas lõpujoone kolmandana, jäädes võitjast maha 10,5 sekundit. Kahro lõpetas sõidu viiendana (+21,3 sekundit).

Teises sõidus võtsid Lehtla ja Kahro kaksikvõidu, kui Lehtla edestas kaasmaalast 5,6 sekundiga. Lätlane Davis Livs võttis sellest sõidust kolmanda koha, tema kaotas võitjale juba 18,1 sekundit. Päeva viimane sõit selgitas ka üldvõitja, kust võitjana väljus lõpuks Livs, kellele järgnesid Lehtla (+2,6) ja Ivanovs (+5,8). Kahro oli seekord viies.

Kolme sõidu kokkuvõttes kuulus võit Lehtlale (96 punkti), teine oli Livs (94 p) ja kolmas Ivanovs (94 p). Kahro oli Freibergsi (90 p) järel viies (90 p).

Noorte klassis võttis väärt võidu Hendrik Talviku, kes oli võidukas avasõidus ja lõpetas teise sõidu viiendana. Poodiumile pääsesid ka lätlased Nauris Mikelsons ja Davis Kurmins.

Juuniorite arvestuses sai teise koha Egert Pihlakas, kes lõpetas mõlemas sõidus lätlase Rainers Zuksi järel teisena. Kolmanda koha sai Läti poiss Sandis Armins Frienbergs.

50cc ja 65cc ühissõitudes võidutses suuremal tsiklil võistelnud Mikk Kallion, kes edestas kummaski sõidus 50cc sõitjaid lätlaseid Karlis Reisulist ja Roberts Lusist.

Superkauss sarja viimane etapp sõidetakse 7. septembril Brocenis, Berzu krossirajal.