Viies etapp sõidetakse sellel  nädalavahetusel, laupäeval Kehtna lähistel Ohekatku rajal, kus on pisut muudatusi võrreldes seal sõidetud talvise etapiga.

Nimelt on Ohekatku rajale lisatud jokker lap osa. See tähendab lisalõiku  olemasoleval rajal, mille peab korra läbima iga sõitja nii eelsõitudes kui  finaalides. 

Division 1 klassi liider on peale nelja etappi Denes Truu (54 p). Kohad teine kuni viies mahuvad kaheksa punkti sisse, teisel kohal on Ivar Koppel (36 p), kolmas Pait Reiman (34 p) neljas Erki Koldits (32 p) ja viies Imre Saks (28 p).

Klassis ERC 2000 on liider Sten Oja, kes tänavu võitnud kõik sõidud, punkte on tal 63. Tema järel on teisel kohal Arvo Kask (30 p) ja kolmas Sten Suvemaa (25 p) ERC standardklassis on samuti kõik sõidud sellel hooajal võitnud Janno Õis, kellel on punkte 63, teisel kohal oleval Sander Palmistel  on punkte 43 ja kolmandal kohal Andre Kurg, kellel on punkte 38.

Noorteklassis on Alvar Kuusikul ja Janno Liguril võrdne arv punkte, kuid  esikoha tabelis tagab Kuusikule hetkel parem teiste kohtade suhe, kolmas on  noorteklassis Enar-Klaus Kunman.

Enamus mainitud sõitjatest on ka Ohekatkus stardis, võistlejaterivi täiendavad veel kohaliku Kehtna AMK sõitjad. Treeningsõidud algavad Ohekatkus laupäeval kell 10.00 ja võistlussõidud kell 12.00.