Kui nelik- ja tagaveoliste klassis pole möödunud kahel etapil Andri Õun ja Margo Soomets kaassõitjatele väga võimalust jätnud, siis esiveolistes ja krosskartide arvestuses on kahel eelneval etapil konkurents liidripositsioonile olnud tihedam.

Super1600 klassis oli kahel eelneval etapil rajal 17 ja 20 sõitjat ning läbi kõikide sõiduvoorude suutis end esimeseks sõita neist lausa viis - Andre Kurg, Tõnu Peek, Georg Orr, Mihkel Varul ja Janno Õis. Kui esimese etapi võitis selge ülekaaluga Andre Kurg, siis teise etapi võitis läbi raskete lahingute Janno Õis. Juunioridest, kes rajal samuti koos täiskasvanutega, on kõige paremas sõiduhoos Marko Andreas Muru. Selles klassis on Kehalas oodata jõulise mõõduvõtu jätkumist ning ühtlasi loodame, et sel korral peavad ka Orri ja Varuli masinad pingelisele võistluspäevale kuni lõpuni vastu.

Krosskartides esimesel etapil üllatussõitja Soomest

Toni Reunanen on nimi, mis pani esimesel etapil Eesti krossardiskeene korralikult kihama - kiirus ja sujuvus, mida soomlane Kulbilohu rajal näitas, oli kena pilt vaatamiseks ka täielikule võhikule. Kuigi Reunaneni domineerimist avaetapil keegi ei kõigutanud, siis mehe rajal lendamine tõmbas üles ka eestlaste sõiduhoo. Teisel etapil käis kõige tihedam rebimine aga kahe Eesti mehe vahel - Eero Nõgene ja Ruve Veski, kus finaalis jäi peale Ruve Veski. Juunioridest sõidab kõige tempokamalt aga Eero Nõgese poeg Joosep Ralf Nõgene. Kas Kehalas on aga taas kohal ka Reunanen, see selgub juba laupäeval.

Tagaveolistes uus ajajärk

Kui mitmel eelneval aastal oli Touringcar klassi sünonüümiks Kalmer Vaht ja tema punane Lada, siis sel hooajal on konkurentide tehnikauuendused neid jõujooni muutnud ning Vahtil on tõsine tegu, et isegi finaali kuue parima hulka jõuda. Esimesel etapil pidasid kõige suuremad lahingud maha Margo Soomets ja Rommi Pukk. Teisel etapil oli Margo Soometsal Pukki kõrvalejäämise tõttu natuke rohkem ruumi hingata. Kehalas on aga Pukk tagasi ning iga etapiga koguvad hoogu ka Andrus Karu ja Siim Sündema.

Nelikveolistes käib jaht Õunale

Kuigi Andri Õuna edumaa konkurentide ees on suur, siis ikka ja jälle tuleb rajal olukordi, kus mõni sõiduapsakas annab konkurentidele väg hea võimaluse Õuna positsiooni ründamiseks. Täna seda aga keegi veel ära kasutada ei ole suutnud, aga Kehalas on uus päev, uus etapp ja uued võimalused.

Võistlused algavad kell 10.00. Pileti saab soetada kohapeal 10 € eest (alla 12-aastastele tasuta).