Meistrisarja punkte asuvad Tihemetsas püüdma seitse klassi, karikasarja punkte aga neli klassi. MX1 klassis läheb liidrina etapile vastu eelmise aasta meister Indrek Mägi (Kawasaki, Saku MK), kelle edu Juss Laansoo (KTM, AKR KTM Racing) ees on 11 punkti. Kolmandal kohal olev Jüri Triisa (Honda, RedMoto Honda Racing) on liidrist 23 punkti kaugusel ja edu neljandal kohal oleva Heido Havami (KTM, AKR KTM Racing Team) ees on Triisal kaks punkti. Oma selle aasta avastardi teeb Tihemetsas vigastusest paranenud kahe aasta tagune Eesti meister selles klassis Lauri Lehtla (Honda, RedMoto Honda Racing)

MX2 klassis sai esimesed kaks etappi võitnud Priit Rätsep (KTM, KTM Racing Team) Pärnus väikese tagasilöögi, kui oli kolmas. Tabeliseisu muutis see aga pingelisemaks, liider Rätsep edestab 17 punktiga Erki Kahrot (Yamaha, Yamamoto RC), 19 punktiga Andre Parki (Honda, RedMoto Honda Racing) ja 25 punktiga Rannar Uusnat (KTM, KTM Racing Team).

MX2 jun klassis on sellel aastal olnud võitmatu Rain Koch (KTM, Jakoch Racing), kes on 150 punktiga sarja liider. Teisel kohal olev Aleksei Vinogradov (KTM, Energia SK) on kogunud 126 ja kolmandal kohal olev Kert Pääbo (Yamaha, Yamamoto RC) 122 punkti.

Seeniorite klassis on liider valitsev meister ja tänavu kõik kolm etappi võitnud Reio Engman (Yamaha, Lääne MK), punkte on tal 147. Aivo Rabbi (Yamaha, Paikuse MK), on kogunud 120 punkti ja kolmandal kohal on 114 punktiga Rene Jõgimaa (Honda, RedMoto Honda Racing).

Quadracer klassis on meistrisarja liider Andro Halliko, kes vaid ühes sõidus tänavu punktideta jäänud, ülejäänud sõidud Yamahal sõitev Saku MK noormees võitnud ja punkte on tal 175. Teisel kohal asub enne eelviimast etappi Helari Järv (Yamaha, Yamamoto RC), kellel punkte 129. Kolmas selles arvestuses on Kaspar Haiba (Yamaha, Yamamoto RC), punkte on tal 122.

Mini MX klassis on seis äärmiselt põnev, liider on Marko Lepik (Pitpro, Mini RC), kelle punktisaldo on 113. Teisel kohal olev Joonas Hein (BucciMoto, BucciMoto Estonia) jääb temast maha kuue punktiga, kolmandal kohal olev Claus-Oliver Pajuri (BucciMoto, BucciMoto Estonia) kümne punktiga ja Günther Sein (BucciMoto, Sõmerpalu MK) 11 punktiga.

Külgvankrite klassis on peale nelja etappi liidrikohal Kert Varik ja Erki Kõiv (AYR-KTM, AYR Racing Team), kaks etappi võitnud valitsevatel Eesti meistritel on punkte 181. Teiselt kohalt leiab Margo Sonni ja Tanel Kõivu (KTM, Kose AMK), kes jäävad liidritest 35 punkti kaugusele ja kolmandad on Jani Aronen ning Arto Mantila (AYR-KTM, Soome), kelle punktisaldo on 55 punkti võrra liidritest väiksem.

Karikasarja punkte asuvad püüdma klassid MX B, MX C, Quad 40+ ja Mini MX ning 85 cc klass sõidab Tihemetsa karikale.