YIT Tallinna ralli esimesel päeval, reedel sõidetakse üks kiiruskatse, Tallinna Lauluväljaku territooriumil. Tuttavat katset on pisut muudetud, see sõidetakse sel korral vastupidises suunas võrreldes varasemaga. Lisaks on katset pisut pikemaks tehtud, parim koht selle jälgimiseks on endiselt laulukaare all istudes. Esimene auto stardib reedel esimesele katsele kell 18.03.

Laupäeval sõidetakse Harju ja Rapla maakonna teedel, ralli service park asub Laitse Rally Park territooriumil, kus sõidetakse ka Tallinna ralli viimane katse, mis algab orienteeruvalt kell pool kuus õhtul.

Sissepääs reedesele Lauluväljaku katsele maksab 100 krooni, õpilastele on pilet 25 krooni, laupäeval on tasuline sissepääs Laitse Rally Parki, kus siis sõidetakse ka viimane ja otsustav katse. Pileti hind on 150 krooni ja alla 12-aastased lapsed saavad sisse tasuta. Ülejäänud katsed on tasuta.

Esimese stardinumbri all lähevad rajale Georg Gross ja Kristo Kraag (Ford Focus WRC), teise numbri all soomlased Jukka Hiltunen ja Jarkko Kalliolepo (Ford Focus WRC), kes on 2008 aasta Tallinna ralli võitjad.